Saçları kendi rengi. Küçükluk fotosunu gördüm.
Belki de Yasemin`e hiç söylemez.Ya da ima eder.Açıkça söylemez gibi geliyor.Yasemin'intepkisini merak ediyorum ne yapacak özellikle kitap konusunu ömer öğrendi bakalım nasıl tepki verecek.
Ömer artık iyice kıskanır kızı meşhur olunca.
Korayıda begeniyorum dizide.hele defneyi duydugunda ve dusundugunde boğulma sahnesinde çok komik.ti.Belki de Yasemin`e hiç söylemez.Ya da ima eder.Açıkça söylemez gibi geliyor.
Koray yani fotoğrafçı modelin kim olduğunu baştan söylemez belki sürpriz olsun diye.Ömer de tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra ayağındaki doğum lekesinden tanır.Kıskanır model olmasını ama iş işten geçer.Fotoğrafları da Koray değil yakışıklı bir fotoğrafçı çekerse kıskançlık tavan yapar.Ne senaryo yazdım be.
Koray`a gülüyorum komik biri:)Korayıda begeniyorum dizide.hele defneyi duydugunda ve dusundugunde boğulma sahnesinde çok komik.ti.
Saç rengi kendinin.Ama ışıklardan dolayı bazen açık,bazen koyu duruyor.Boya varsa da kendi saç renginin üstüne ışıltı şeklinde atmış olabilirler. Bak ilkokul fotoğrafı.Annesinin saç rengi de böyle.şu an tekrarı var tvde izlemek isteyenlere.. :)
bu arada elçin sangunun saçı nasıl kendi rengi ya.. biraz açtırmış falan olmasın rengini
aaa çok tatlı yaa..Koray`a gülüyorum komik biri:)
Saç rengi kendinin.Ama ışıklardan dolayı bazen açık,bazen koyu duruyor. Bak ilkokul fotoğrafı.Annesinin saç rengi de böyle.
Eki Görüntüle 1596992
Benim anneminki de öyleydi.Şimdi beyazladı.Teyzelerimin de:)aaa çok tatlı yaa..
keşke benim saçlarım da böyle olsaydı
sana geçmemiş mi genlerden :))Benim anneminki de öyleydi.Şimdi beyazladı.Teyzelerimin de:)
Yok ben baba tarafına benziyorum:)sana geçmemiş mi genlerden :))
Elçin Sanguyu çok beğeniyorum çok farklı bir havası var saçları da orjinalmiş demek maşallah oyunculuğu ayrıca çok etkileyiciKoray`a gülüyorum komik biri:)
Saç rengi kendinin.Ama ışıklardan dolayı bazen açık,bazen koyu duruyor.Boya varsa da kendi saç renginin üstüne ışıltı şeklinde atmış olabilirler. Bak ilkokul fotoğrafı.Annesinin saç rengi de böyle.
Eki Görüntüle 1596992
Erken yayınlamışlar 2. fragmanı8.Bölüm 2. fragman.Rüya olmasın bu sahne.
bu arada kesin rüyadır bu.. birlikte olsalar bile daha ilk zamanlarda bu kadr rahat olamazlar8.Bölüm 2. fragman.Rüya olmasın bu sahne.
Beklenti yüksek ondandır.Erken yayınlamışlar 2. fragmanı
Bence de kesin rüya.Defne görmüş olabilir.bu arada kesin rüyadır bu.. birlikte olsalar bile daha ilk zamanlarda bu kadr rahat olamazlar
Rüya olduğunu sanmam nette bu bölüm ya da ondan sonraki bölüm öpüşme var yazmışlar sanırım bu bölüm ama öyleyse bile çok hızlı gelişti sanki bu aşk ama rüya olma olasılığı da var tabii ki8.Bölüm 2. fragman.Rüya olmasın bu sahne.
Ben yazdım öpüşme var diye.Rüya da olsa öpüşme olabilir.Rüyalarda buluşuyorlardır.Rüya olduğunu sanmam nette bu bölüm ya da ondan sonraki bölüm öpüşme var yazmışlar sanırım bu bölüm ama öyleyse bile çok hızlı gelişti sanki bu aşk ama rüya olma olasılığı da var tabii ki
Kız sen mi yazmıştın onu ben de diyorum nerden okudum ama başka yerde de okumuştum sankiBen yazdım öpüşme var diye.Rüya da olsa öpüşme olabilir.Rüyalarda buluşuyorlardır.Çok erken çünkü bu kadar samimiyet.
Evet ben.Kız sen mi yazmıştın onu ben de diyorum nerden okudum ama başka yerde de okumuştum sankiAralarında birden bu kadar samimiyet olması saçma bence de defne ömerle ömer bey diye konuşurken birden sevgili olmazlar heralde :) ya rüyadır ya da hayal kesin :)
Neriman bütün planlarını bu aşk üzerine kurduğu için olabilir aslında ama bence ya ömer ya da defnenin rüyasıdır bu :) Ben asıl bu aşk oyununun gerçek olduğunu öğrendiğinde nerimanın ne yapacağını merak ediyorum sadece gözü değil her yeri seyirir heralde artıkEvet ben.Başka yerde de okumuş olabilirsin tabi. Bu rüya Neriman`ın çıkmasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?