Bayiliyorum koraya yaa neriman sahneleri yerine hep korayi gostersinlerKoray yüzünden erken doğuracam
sayesinde eşimle lügatimiza yeni bi kelime girdi "yamaşak ağazlı"Bayiliyorum koraya yaa neriman sahneleri yerine hep korayi gostersinler
haftaya olacak bölümden daha ümitliyim bakalım13. Bölüm fragmanı.
Bu sıcakta hep bereyle geziyor o kadar tuhaf ki çok abes kaçıyorSerdar şu bereyi ne zaman çıkaracak acaba. Artık çıkarsın bence.
Aynen sanki defne ve omer başrol değil.çok sıkıcı bir bölümdü. izlemeyen arkadaşlar son 5-10 dk sını izlesin bir şey kaybetmiş olmazlar.
koca 1,5 saat kayda değer bir şey olmadı son dakikası hariç.
Reklamsiz izliyorum artık 1 gun sonra.Offf en sıkıcı bölümdü daraldım ilerletmekten gına geldi. Nihan sahnelerini anneanne sahnelerini, neriman sahnelerini atla atla nereye kadar.. Bayıyorlar
Ben de reklamsız izliyorum öbür türlü dayanamam heraldeReklamsiz izliyorum artık 1 gun sonra.omerin asistanı yoktu mesela biraz daha dikkatli olsalar. Diziler kaldığı yerden devam etse.
Deniz kenarında olan sahnede mesela defne ve Ömer konuşurken tam o sırada serdar gelse vs.
Yasemin de çabuk hoşlandi en azından biraz zaman gecseydi ayrıca isoyuda sevmiyorum ben .Ben de reklamsız izliyorum öbür türlü dayanamam heralde
Yaseminin İsodan hoşlanması çok tuhaf ya bence. Bilmiyorum
Aynen asistanı yok işten cıkarmadı da resmen hiç göstermedi kızı
Aynen ben de isoyu sevmiyorum. Çok ahkam kesiyor.Yasemin de çabuk hoşlandi en azından biraz zaman gecseydi ayrıca isoyuda sevmiyorum ben .
Defne kiralik olayını isoya boşa anlatMadi bence iso sayesinde açığa çıkacak diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?