Kiralık Aşk Star Tv

Serdarla Nihan sahneleri beni çok bayıyor atlıyorum
Neriman sahneleri de çok fazlaaa

Son bölüm iyiydi aslında ama dediğiniz gibi biraz acele sevgili oldular işin büyüsü bozuldu. Ömer yıllarca birine tutulmamış biri olarak çok erken açıldı. Defne de normalde çekingen bi karakterdi ama hemen uyum sağladı...

Kötü bir bölümdü bana göre.Gittikçe saçmalıyor.Eski bölümlerdeki gibi zevkle seyredemiyorum.

14. Bölüm fragmanı.

Dizinin reytingleri iyi gelmiş fakat sıkıldım biraz.
Defne ve Ömer başrol ama sahneleri azdı.
Ömer o sıcakta hırka giydi akşam yemeğinde kazak benzeri giymisti.
Neriman sahneleri azalsin biraz kızİda sinana asikmis demek onun yüzünden gitmiş. Hayır anlamadigim neriman zaten zengin araba kiralayabilirdi yada taksi ile gidebilirdi.
Serdar da artık yaz kış bereyle dolaşır.

çok sıkıcı bir bölümdü. izlemeyen arkadaşlar son 5-10 dk sını izlesin bir şey kaybetmiş olmazlar.
koca 1,5 saat kayda değer bir şey olmadı son dakikası hariç.
Aynen sanki defne ve omer başrol değil.
Dizideki en iyi replik otostop çeken çocuğun söylediği cümle la bu yasemin size ne yaptı. Adamı bile kacirdilar.

Offf en sıkıcı bölümdü daraldım ilerletmekten gına geldi. Nihan sahnelerini anneanne sahnelerini, neriman sahnelerini atla atla nereye kadar.. Bayıyorlar

Offf en sıkıcı bölümdü daraldım ilerletmekten gına geldi. Nihan sahnelerini anneanne sahnelerini, neriman sahnelerini atla atla nereye kadar.. Bayıyorlar
Reklamsiz izliyorum artık 1 gun sonra. omerin asistanı yoktu mesela biraz daha dikkatli olsalar. Diziler kaldığı yerden devam etse.
Deniz kenarında olan sahnede mesela defne ve Ömer konuşurken tam o sırada serdar gelse vs.

Bende nöro ve koris in diyaloglarının çok uzun ve fazlaca olduğunu düşünüyorum. Sıkıyor.

Reklamsiz izliyorum artık 1 gun sonra. omerin asistanı yoktu mesela biraz daha dikkatli olsalar. Diziler kaldığı yerden devam etse.
Deniz kenarında olan sahnede mesela defne ve Ömer konuşurken tam o sırada serdar gelse vs.
Ben de reklamsız izliyorum öbür türlü dayanamam heralde
Yaseminin İsodan hoşlanması çok tuhaf ya bence. Bilmiyorum
Aynen asistanı yok işten cıkarmadı da resmen hiç göstermedi kızı

Ben de reklamsız izliyorum öbür türlü dayanamam heralde
Yaseminin İsodan hoşlanması çok tuhaf ya bence. Bilmiyorum
Aynen asistanı yok işten cıkarmadı da resmen hiç göstermedi kızı
Yasemin de çabuk hoşlandi en azından biraz zaman gecseydi ayrıca isoyuda sevmiyorum ben .
Defne kiralik olayını isoya boşa anlatMadi bence iso sayesinde açığa çıkacak diye düşünüyorum.

Yasemin de çabuk hoşlandi en azından biraz zaman gecseydi ayrıca isoyuda sevmiyorum ben .
Defne kiralik olayını isoya boşa anlatMadi bence iso sayesinde açığa çıkacak diye düşünüyorum.
Aynen ben de isoyu sevmiyorum. Çok ahkam kesiyor.
Bilmiyorum nasıl açığa çıkacğını ama hoş şeyler olmayacak.

2.fragman da gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…