• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

Güzelim diziyi mahvettiler.Ne vardı hemen sevgili olacak.Büyüsü kaçtı.Sevgili halleri de işe yaramaz.Ömer`in bakışlar bile değişti nasıl sevgiliyse bunlar.Neriman`dan da bıktım.Kafa şişirmekten başka işe yaradığı yok.Necmi`yi de ağır adam yaptılar.Baştan niye salak konumundaydı o zaman.Her hafta gidişata göre kişilerin karakterini değiştiriyorlar.Bir kişi internet aleminde çok konuşuluyorsa onun sahnelerini çoğaltıyorlar.Neriman ve Koriş`in yemek sahneleri gibi.Görgüsüzler.:KK12:İsmail de bir şoföre göre fazla cesur.Gerçek hayatta anında kapı önüne koyulacak cinsten.
Necmi geç bile kaldı aslında neriman bunu çoktan hak etti.bu is oyun olmaktan çıktı sonuçta ikiside birbirine aşık oldu Necmi de bunu anladı belki neriman sırf Necmi eve dönsün diye defneden Özür diler.

Necmi geç bile kaldı aslında neriman bunu çoktan hak etti.bu is oyun olmaktan çıktı sonuçta ikiside birbirine aşık oldu Necmi de bunu anladı belki neriman sırf Necmi eve dönsün diye defneden Özür diler.
Necmi eve döner zaten.Neriman da yine bildiğini okur.Defne`den iyi gelin mi bulacak halbuki.

Necmi eve döner zaten.Neriman da yine bildiğini okur.Defne`den iyi gelin mi bulacak halbuki.
Neriman sahneleri artık sıkıyor beni hadi Koris neyse yine o bir nebze iyi fakat şu yemek sahneleri abartı bence.
Iso sahnelerinide pek begenmiyorum zaten sevmiyorum onu .
Yeni bölüm de sude de gelir artık. Necminin öz kızımı acaba neriman telefonda Necmi dedi kizina baban demedi.

Neriman sahneleri artık sıkıyor beni hadi Koris neyse yine o bir nebze iyi fakat şu yemek sahneleri abartı bence.
Iso sahnelerinide pek begenmiyorum zaten sevmiyorum onu .
Yeni bölüm de sude de gelir artık. Necminin öz kızımı acaba neriman telefonda Necmi dedi kizina baban demedi.
Aynen Koriş tamam sevimli ama Neriman saçmalıyor.Bence öz kızıdır.

CPWoH0ZXAAAFIrM.jpg

sude de karekterini tatlı küçük yalancılarda oynayan melisa şenolsun canladıracakmış

Diziyi nasıl buldunuz. Sude Sinan'ın yanında küçük durmamis mi sizce.

16. Bölüm fragmanı.

Diziyi nasıl buldunuz. Sude Sinan'ın yanında küçük durmamis mi sizce.
Bu bölüm fena değildi.Ama laflar hep birbirini tekrarlıyor sinir oluyorum.Sude bence de küçük durmuş.Hiç olmamış Sinan`a.Sinan zaten ona aşık değilmiş ki.Yine Defne`nin peşine düşecek bence.

fragmandan anladığım defne yine ömere bakıp bakıp kabız gibi kıvranacak ama bir şey de anlatamayacak.
sudenin küçük olması normal geldi bana flashbacklerde sinan çok küçüksün olmaz diyor sudeye.
birde koraya çok güldüm damatlığını çekmiş gelmiş simli simli ay nasıl bir küçük dağları ben yarattım edasıyla kırıtmaktır o. koriş gibi dostun olacak. nerimanın derdine nerimandan daha fazla üzüldü valla :KK70:
ömerin o kadar dinlememek için uzatması saçma. insan artık sonunda iyi hadi anlat be der.

defnenin zamanında millet sevgili olduklarını anlayacak diye tırsarken şimdi adamı o kadar kişinin içinden eline yapışarak götürmeside ayrı bir saçma. insan bekler ortalık dağılır uygun bir vakitte köşeye çeker konuşur. adamı ilgi odağıyken o kadar kişinin arasından alıyor kimse de farketmiyor ömerin gittiğini bak bak bak.

Son düzenleme:
Back