- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
Çoğunluk Elçin Sangu'dan soğuduğu için izlemiyor sanırım :)İzle izle.Bakalım senin yorumun nasıl olacak:)Reytinglerde birinci ama bu hafta hafif bir düşüş var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğunluk Elçin Sangu'dan soğuduğu için izlemiyor sanırım :)İzle izle.Bakalım senin yorumun nasıl olacak:)Reytinglerde birinci ama bu hafta hafif bir düşüş var.
O da olabilir ama dizi de cennet mahallesine döndü ondan da olabilir:)))Çoğunluk Elçin Sangu'dan soğuduğu için izlemiyor sanırım :)
Necmi geç bile kaldı aslında neriman bunu çoktan hak etti.bu is oyun olmaktan çıktı sonuçta ikiside birbirine aşık oldu Necmi de bunu anladı belki neriman sırf Necmi eve dönsün diye defneden Özür diler.Güzelim diziyi mahvettiler.Ne vardı hemen sevgili olacak.Büyüsü kaçtı.Sevgili halleri de işe yaramaz.Ömer`in bakışlar bile değişti nasıl sevgiliyse bunlar.Neriman`dan da bıktım.Kafa şişirmekten başka işe yaradığı yok.Necmi`yi de ağır adam yaptılar.Baştan niye salak konumundaydı o zaman.Her hafta gidişata göre kişilerin karakterini değiştiriyorlar.Bir kişi internet aleminde çok konuşuluyorsa onun sahnelerini çoğaltıyorlar.Neriman ve Koriş`in yemek sahneleri gibi.Görgüsüzler.İsmail de bir şoföre göre fazla cesur.Gerçek hayatta anında kapı önüne koyulacak cinsten.
Necmi eve döner zaten.Neriman da yine bildiğini okur.Defne`den iyi gelin mi bulacak halbuki.Necmi geç bile kaldı aslında neriman bunu çoktan hak etti.bu is oyun olmaktan çıktı sonuçta ikiside birbirine aşık oldu Necmi de bunu anladı belki neriman sırf Necmi eve dönsün diye defneden Özür diler.
Neriman sahneleri artık sıkıyor beni hadi Koris neyse yine o bir nebze iyi fakat şu yemek sahneleri abartı bence.Necmi eve döner zaten.Neriman da yine bildiğini okur.Defne`den iyi gelin mi bulacak halbuki.
Aynen Koriş tamam sevimli ama Neriman saçmalıyor.Bence öz kızıdır.Neriman sahneleri artık sıkıyor beni hadi Koris neyse yine o bir nebze iyi fakat şu yemek sahneleri abartı bence.
Iso sahnelerinide pek begenmiyorum zaten sevmiyorum onu .
Yeni bölüm de sude de gelir artık. Necminin öz kızımı acaba neriman telefonda Necmi dedi kizina baban demedi.
Yapma yaa bu kızın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum..
sude de karekterini tatlı küçük yalancılarda oynayan melisa şenolsun canladıracakmış
ama bu seçilmiş girsin bakalım nasıl oynayacakYapma yaa bu kızın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum..
sude de karekterini tatlı küçük yalancılarda oynayan melisa şenolsun canladıracakmış
gazete haberi var ve set fotoları ben bu olduğuna inandımben hande doğandemir diye duydum
Diziyi nasıl buldunuz. Sude Sinan'ın yanında küçük durmamis mi sizce.
Bu bölüm fena değildi.Ama laflar hep birbirini tekrarlıyor sinir oluyorum.Sude bence de küçük durmuş.Hiç olmamış Sinan`a.Sinan zaten ona aşık değilmiş ki.Yine Defne`nin peşine düşecek bence.Diziyi nasıl buldunuz. Sude Sinan'ın yanında küçük durmamis mi sizce.