• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

ömerin üzüntüsü çok gerçekçiydi o kadar üzüldüm ki onun üzüldüğü sahnede defne için aynı şeyi söyleyemiyeceğim

neriman denen kadın çok fazla oldu artık saçma sapan davranışları hiç güldürmüyor fazlasıyla sıktı

sinan da öğrenmiş oldu aşklarını defne meselesi kapandı artık onun için

sudeyi getiriyor ona zaten önceki bölümde sinyalleri verilmişti sude senin yüzünden gitti filan demişti neriman

Son düzenleme:
birde ölen adımın oğlu girecek dizeye deniz diye o da defneye yazar kesin bu defa o girer aralarına

Defneye cok sinir oldum ya anlatmalıydı Ömer e geç bile kaldı.Gerçi anlatsa da para için yaptım sen haketmiyosun vs saçma sapan anlatır.Ailedeki bütün akıl ekmek arasına gitmiş heralde.

Defneye cok sinir oldum ya anlatmalıydı Ömer e geç bile kaldı.Gerçi anlatsa da para için yaptım sen haketmiyosun vs saçma sapan anlatır.Ailedeki bütün akıl ekmek arasına gitmiş heralde.
çıkarırlarmı şimdi ortaya sezon finalinden önce çıkmaz defnenin sırrı sanmıyorum

senariste ayırmak için malzeme çıkması lazım çünkü

Bölümü açıcam şimdi ama geçen bölüm gibi saçmadır diye vaktimi harcamak da istemiyorum..
Umarım güzeldir

Neriman yine karıştırdı ortalığı ama Necmi çok iyi yaptı sonunda belki aklı başına gelir.
Neriman sudeye baban demedi Necmi dedi neden acaba.

Dizi bence çıkmaza girdi ömerle defnenin aşkı çok hızlı gelişti sanki keşke biraz daha uzaktan yaşasalardı aşklarını senaryo tıkandı gibi :/ açıkçası hala bu diziyi izliyorsam sinan için izliyorum onun hayal kırıklığı yaşadığı üzüntü çok güzel geçti bana dünkü bölümde Salih Bademcinin etkisi büyük tabiiki başrollerden daha çok ilgimi çekiyor :KK39:inşallah sude gelecek ve sinanın yarasını saracak daha fazla aşk acısı çektirmesinler sinana Hoppa

Güzelim diziyi mahvettiler.Ne vardı hemen sevgili olacak.Büyüsü kaçtı.Sevgili halleri de işe yaramaz.Ömer`in bakışlar bile değişti nasıl sevgiliyse bunlar.Neriman`dan da bıktım.Kafa şişirmekten başka işe yaradığı yok.Necmi`yi de ağır adam yaptılar.Baştan niye salak konumundaydı o zaman.Her hafta gidişata göre kişilerin karakterini değiştiriyorlar.Bir kişi internet aleminde çok konuşuluyorsa onun sahnelerini çoğaltıyorlar.Neriman ve Koriş`in yemek sahneleri gibi.Görgüsüzler.:KK12:İsmail de bir şoföre göre fazla cesur.Gerçek hayatta anında kapı önüne koyulacak cinsten.

Güzelim diziyi mahvettiler.Ne vardı hemen sevgili olacak.Büyüsü kaçtı.Sevgili halleri de işe yaramaz.Ömer`in bakışlar bile değişti nasıl sevgiliyse bunlar.Neriman`dan da bıktım.Kafa şişirmekten başka işe yaradığı yok.Necmi`yi de ağır adam yaptılar.Baştan niye salak konumundaydı o zaman.Her hafta gidişata göre kişilerin karakterini değiştiriyorlar.Bir kişi internet aleminde çok konuşuluyorsa onun sahnelerini çoğaltıyorlar.Neriman ve Koriş`in yemek sahneleri gibi.Görgüsüzler.:KK12:İsmail de bir şoföre göre fazla cesur.Gerçek hayatta anında kapı önüne koyulacak cinsten.
Dün izleyecektim o kadar izleyesim kaçtı ki anlatamam. Yorumları okudukça izleyesim hiç gelmiyor. Zirvedeyken bıraksam mı izlemeyi? Reytingleri nasıl dizinin düşmüş mü acabao_O

Dün izleyecektim o kadar izleyesim kaçtı ki anlatamam. Yorumları okudukça izleyesim hiç gelmiyor. Zirvedeyken bıraksam mı izlemeyi? Reytingleri nasıl dizinin düşmüş mü acabao_O
İzle izle.Bakalım senin yorumun nasıl olacak:)Reytinglerde birinci ama bu hafta hafif bir düşüş var.

Back