• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kiralık abiye nişanlık arıyorum

canım 2tane abiyem var biri nişanlığım biride görümcemin düğnünde giydiğim istersen verebilirim sana ama trabzondayım ben[/Q
ikiside süpermiş ama kırmızı olur gerçekten .sizde zayıfsıznız banada olur gibi sanki .kırmızı olabilir

Son düzenleme:
canım bendede 3 tane 38 beden abiye var izmirdeyim eğer ilgilenirsenn yarın resimlerini çeker yollarımm sana bi bak beğendiğin olursa paraya gerek yok kargo masrafını karşıla yeter bide bana sağlam geri gelsinler başka bişi istemem şekercimm

çok sevinirim gerçekten .ilgilenirim tabi beni çok mutlu edersiniz.tabi kargoyu karşılarım.kuru temizleme yaptırır fıstık gibi yollarım vallaa.

ay ne kadar güzel ücret bile istemiyorlar çok duygulandm
kesn bende burdan alcem
durumu olmayan arkıdesler için mükemmel bir fırsat yaalkisalkisalkis

ah cnmya keşke daha önce görseymişim ben bu konuyu. önceki nişanımdan kalma lila rengi çok kabarık olmayan kasnaklı bi abiyem vardı. ve 15gün öncesine kadar ne atabildim ne satabildim. görmekte istemiyordum. eskişehirde komşumuzn kardşi var. yolladık oraya. verecekti birilerine. keşke görseydimde sana yollasaydım. para falanda istemem. senin olurdu.inş gönlüne göre bulursun cnm..

arkadaşlar bende vericem 2 tane abiye kıyafetim var tek istediğim güven
sadece 25 tl kira yanlız şehir dışından giymek isteyen olursa sadece kargo ücretlerini de karşılasın yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
Back