• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kiralık abiye nişanlık arıyorum

ben hemen resim ekliyeyim sana
xxxk.th.jpg
kargo senden ,100 tl olur, ama güvenebilirim sana değilmi? çünkü görümcemde giycek sonra.
boleroyuda gönderirim.yada onsuz giyersin.
2 bolero var ikisinide yollarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
38 olur gbi sanki
çünkü bi arkadaşım giydi.
bi de payı da var
sen bilirsin yollarım
olmazsa geri yollarsın

cnm bende verebilrim resim eklemeye çalışıcam umarım olur 38 beden ama diktirmiştim

Eklentiler

• $PIC_0003.jpg
    $PIC_0003.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 294
g_b_k baktım beğendim bi bakınalım olmassa seninkini yolarsın haberleşelim ben yazarım sana çok sağol

kızlar baktım ikiside çok güzel emilya sen fiyat ne diyosun - g_b_k seninki cepte dursun bakalım bi haberleşelim canım

tamam hayatım, özelden mesaj yazarsın.benim için önemli değil,acelem yok oyüzden yollarım deneyebilirsin.sen hangisini beğenirsen onu al, senin için önemli çünkü.ayrıca bu şekilde alman daha avantajlı, masraftan kaçın canım, bir gecelik bişey.ben diktirmiştim, ama benim fırsatım vardı.

ıstersen bende yollayabilirim. Para istemem giyer geri yollarsın. Tek isteğim geri yollamadan önce kuru temizleme yaptırmandır. ıstanbuldayım.

yaa çok memnum olurum resmi varmı bakabilirmiyim.çok düşüncelisin teşekkür ederim tabi herşeyini yaptırrım

canım 2tane abiyem var biri nişanlığım biride görümcemin düğnünde giydiğim istersen verebilirim sana ama trabzondayım ben

Back