Kiracıyım depozitomu alamadım

Su bankadan kira yatırmayan vergi kaçıran tontis eski ev sahibinizi vergi dairesine de bir şikayet etsenize evden çıkmışsiniz nasıl olsa artık

Oyy evlerden ırak. Evinizde güle güle oturun inşallah

Başlığa istinaden yazıyorum.o depozito bence geri alınmak için değil zaten.eşyaların eskime bedeli olarak kullanılıyor ev sahipleri.ilk evimde ben de alacağımı düşünüyordum ama baktım vermiyorlar ben de bu şekilde kabullendim.haa bir de zam bizim zammımiz, ev sahipleri neden kendi zammı diye düşünüyor? Eee her zammımı sana verirsem bana zam gelmesinin ne anlamı kalıyor.kısaca yine vicdansız ev sahibi durumu.allah hidayet versin ne diyeyim.paragöz herifler.sanki mezara götürecekler.sana ne benim zammımdan ya.ben senin gelir kalemlerini takip ediyor muyum.cok zenginsin 5 bin lira vermesem de olur diyor muyum? Aynı şey.

Son düzenleme:
Teyzemizin evleri dükkanları var, kafe işleten kiracıları var, 30 senedir de mülk sahibi olarak kiracılarla haşır neşir.
Yaşlı mașli,
geliriniz uzerinden hesap kitap yapiyor, vergi kacirmak icin kirayi elden aliyor.
Hani kadının tek varidati o daire değil, yani bu işin cahili degil,
kadın bu işin kurdu olmuş.

Bundan 10 sene önce bir eve kiracı girdik mutfak tezgahının bir ucu olması gerektiği yerde diğer ucu zemindeydi düşünün
O zamanlar gidip bir yapı marketten mutfak yaptırdık kiradan düşelim dedik o zamanlar çok aşırı pahalı değildi. Bir kısmını kiradan düştü bir kısmını biz ödedik. O bölgede oturmak zorunda olduğumuz için kabul ettik. Çıkarken depozitomuzun üstüne kondu. Kirayı günü gününe ödememize rağmen.
Oradan çıkarken kendi evimize çıkacaktık 1-2 hafta izin verir misiniz birkaç eksiği var evin dedik tam kira alırım o zaman dediği için apar topar taşındık yeni evin tezgah arası bile biz içindeyken yapıldı

Iyi ev sahibine iyi kiracı denk gelse keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…