Birçok desem inanacak mısın?
Ailem hatta sülalem hukukçu dolu hatta bu yolla kendi mülklerimizden birinin sürecini de ablam yaptı desem inanacak mısın, hayır.
Şuan aynı şekilde ihtarla çıkardığımız yerler ve tahliye davası devam eden taşınmazlar var desem?
Ya da demesem velhasıl dümdüzüm hiçbir bilgim yok, söylediğinin aksini gösteren emsal teşkil eden dava söylesem mesela???
Hanımefendi ne olduğunuz beni alakadar etmiyor, kaldı ki birbiriyle çelişkili şekilde karar veren hakimler mevcut, bunların hepsinin de itiraz yolu açıktır.
Dünyadaki tek hukukçu siz değilsiniz tek avukat ya da hakim de değilsiniz, her ne iseniz sizin yargınıza da itiraz hakkı daima vardır
Size cevap verdiğime inanamıyorum ya keşke rumuz okuma huyum olsa, yoksa laf anlatmaya çalışır mıyım hiç?
Sen kendi davana bak okey, oradaki danışanına böyle emir cümleleri ile mesleğini tasla ya da karara bağla ve yorumlarında bir zahmet işin pirisin ya davaya sebep olacak ifadelere yer verme
Benim üzerimden ego tatmininize devam edecekseniz zevkle edin bence hiçbir sorun yok.
Size iyi gelecekse ne ala, benden son bu da