Kiracının tesisat sorunlu kombi masrafı üstlenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana faydası yok konunun kapatılsın, hepsi bu
Yani kapatılsın istiyorsanız kapatılsın da konunuzda konu dışı tek bir mesaj yokken insanlara trip atmanız komik. Yetmemiş bir de yeni konu açmışsınız burda konuşun diye. Forum nedir ve nasıl kullanılır bir araştırın.

Yani kapatılsın istiyorsanız kapatılsın da konunuzda konu dışı tek bir mesaj yokken insanlara trip atmanız komik. Yetmemiş bir de yeni konu açmışsınız burda konuşun diye. Forum nedir ve nasıl kullanılır bir araştırın.
ya başka kiracının musluk sorunu konuşulmuş, bana ne faydası var mı kombiye ev sahibine çare geri gittikçe sinirlendim kimse beni alıntı bile yapmamış o konuşmalarda

Size destek olmak adına bir dünya mesaj yazıldı. Kaldığınız sayfadan son sayfalara doğru okumaya üşenip, bir de faydası yok diyorsunuz. İnsanlar gerçekten o kadar çok ilgilendi ki konunuzla ayıp ettiniz şu an.
hayır bu tamamen fiskos

ya başka kiracının musluk sorunu konuşulmuş, bana ne faydası var mı kombiye ev sahibine çare geri gittikçe sinirlendim kimse beni alıntı bile yapmamış o konuşmalarda
Sizinle ilgisi yok çünkü. Konunuzla ilintili bir sürü şey konuşuldu. Konu dışına çıkan da olmadı. Sizi mi bekleyecektik desafu gelsin de ona faydamız olacak, memnun edebileceğimiz mesaj yazalım diye 😂

Bir de nasıl olsa kira diye en dandik malzeme kullanılıyor. Sorsan yeni almış, oturduğu eve onu almaz.
Eve girdim 2 ay sonra banyo bataryaları akıtmaya başladı ben bozmadım ya eskiydi. Neyse dedim aldım taktım 400 liraya 2 batarya. 1 sene sonra evi su bastı apartmanın tesisatı sorunlu. Apartman ev sahibine yıktı masrafı. Ben tek tek daireleri dolaşıp masrafa ortak olmalarını söyleyecekmişim. Gelsin kendi yapsın. Ben zaten senden ne alıyorum ki demeye başladı. Hem bokun içinde kalmışım hem de saçma sapan konuşmasını dinliyorum. Benim bütün eşyalarım boka batmış atacağım herşeyi, napıyım de senden çok masrafım var benim dedim. Alınmış canım benim.

Yani demek istediğim yaptığın masrafı söylemediğinde gerçekten yapması gereken şeyler olduğunda saçmalıyorlar. Ufak tefek şeyler için zaten lafını etmem.ama tesisat için neden ben uğraşacakmışım. Kirayı almayı biliyorsa azıcık da evinin peşine koşsun.
Çok haklısınız

Sizinle ilgisi yok çünkü. Konunuzla ilintili bir sürü şey konuşuldu. Konu dışına çıkan da olmadı. Sizi mi bekleyecektik desafu gelsin de ona faydamız olacak, memnun edebileceğimiz mesaj yazalım diye 😂
elbette, çünkü konu açan benim, en azından benim sorunum ekseninde muhabbet dönseydi, her şey benden ve sorundan bağımsız ilerlemiş, siz konuşun bana ne yoksa

elbette, çünkü konu açan benim, en azından benim sorunum ekseninde muhabbet dönseydi, her şey benden ve sorundan bağımsız ilerlemiş, siz konuşun bana ne yoksa
Size de bir sürü cevap yazıldı. Girip bakmadınız, başka insanlar sorunlarını yazıp karşılıklı cevap verince onlar üzerine konuşuldu. Cidden ömrünüzde hiç forum görmediniz mi siz? İlk defa konuma yazıyorlar diye kızanı gördüm 😂

Burası forum hanımefendi. Herhangi bir kurumun bilgi edinme başvuru birimi değil. İnsanlar elbette kendi yaşadıklarını da anlatacaklar. Kaldı ki yazılan mesajların büyük kısmı sizinle ilgili. Siz bence forum kullanmayı öğrenin.

Semtler çok uzak olmasaydı gel benim eve kiracı ol derdim 😂 Benden iyi ev sahibi olur senden de iyi kiracı anlaşır giderdik.
Güzel olurdu valla :) ben kılçıksız kiracıyımdır. Kira her ay gününde yatar asla sekmez. Gürültüm patırtım olmaz yani kimse şikayet bile edemez. Eve çok iyi bakarım kendi evim gibi. Ben yaşıyorum zira içinde. Çok büyük masraf olmadığı sürece demirbaş tamirini de hallederim uğraşmam birkaç yüz lira için yani. Geçen sene kombi bozuldu ev sahibini aradım annem kızdı. Üç beş kuruş için ne muhatap oluyorsun ben halleder geçerim uğraştırma beni dedi 😂 ev sahibini zam zamanı arasın diye bekledik aramadı. Adam bir ay gecikmeli aradı. Takip bile etmemiş düşün. Annem de diyor ki acaba zam yapmayacak o yüzden mi aramadı. Dedim anne neden zam yapmasın saçma yani babasının hayrına mı veriyor. Tüfe oranında zam yapar dedim. Öyle de oldu.

Size de bir sürü cevap yazıldı. Girip bakmadınız, başka insanlar sorunlarını yazıp karşılıklı cevap verince onlar üzerine konuşuldu. Cidden ömrünüzde hiç forum görmediniz mi siz? İlk defa konuma yazıyorlar diye kızanı gördüm 😂
yunan forumlarında konuşmacı gidince sohbet biterdi, başka forum mm.. evet üyeyim ama bana ithafen cevaplar vardı tavsiye edeyim mi size

sorun çözülmediği için gergin olmanız çok anlaşılır. lakin burası forum, konunun uzmanlarına değil insanların hayat tecrübesine başvuruyorsunuz. e hayat tecrübemizi anlatırken de konu konuyu açabiliyor, sohbet gibi düşünün. ki konudan uzaklaşılmamış bile, aynı eksende dönmüş muhabbet.
evden çıkarmıyım naparım diye düşünmek büyük dert ama burada öyle ya da böyle cevap yazanlara şık olmamış.

konuy yorumum; demirbaştr, ev sahibine aittir.
umarım çözersiniz durumunuzu.

Buna bu kadar takılma, farklı gibi gözükse de zincirleme bağlı aslında konuşulanlar birbirine. Mesela muhabbet hep ev sahibi kiracı ekseninde dönmüş. Senin konunda kimse eltisinin oğlunun düğününü konuşmadı ki alakasız olsun. Aşağı yukarı benzer sorunlar hakkında fikir alışverişi yapılıyor normal yani. Sana da bin tane cevap yazıldı. Umarım işine yarar ve en kısa zamanda sorunun çözülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X