- 11 Aralık 2018
- 41.125
- 255.549
- 598
Yani kapatılsın istiyorsanız kapatılsın da konunuzda konu dışı tek bir mesaj yokken insanlara trip atmanız komik. Yetmemiş bir de yeni konu açmışsınız burda konuşun diye. Forum nedir ve nasıl kullanılır bir araştırın.bana faydası yok konunun kapatılsın, hepsi bu
ya başka kiracının musluk sorunu konuşulmuş, bana ne faydası var mı kombiye ev sahibine çare geri gittikçe sinirlendim kimse beni alıntı bile yapmamış o konuşmalardaYani kapatılsın istiyorsanız kapatılsın da konunuzda konu dışı tek bir mesaj yokken insanlara trip atmanız komik. Yetmemiş bir de yeni konu açmışsınız burda konuşun diye. Forum nedir ve nasıl kullanılır bir araştırın.
hayır bu tamamen fiskosSize destek olmak adına bir dünya mesaj yazıldı. Kaldığınız sayfadan son sayfalara doğru okumaya üşenip, bir de faydası yok diyorsunuz. İnsanlar gerçekten o kadar çok ilgilendi ki konunuzla ayıp ettiniz şu an.
Tekrar başladığında düşün o zaman bu tarz sorunları. Belki de başlamayacak?şu an değil o son servis çağırdığımda adamlar bir müddet sessiz olur ama yine başlar dediler
Sizinle ilgisi yok çünkü. Konunuzla ilintili bir sürü şey konuşuldu. Konu dışına çıkan da olmadı. Sizi mi bekleyecektik desafu gelsin de ona faydamız olacak, memnun edebileceğimiz mesaj yazalım diyeya başka kiracının musluk sorunu konuşulmuş, bana ne faydası var mı kombiye ev sahibine çare geri gittikçe sinirlendim kimse beni alıntı bile yapmamış o konuşmalarda
Çok haklısınızBir de nasıl olsa kira diye en dandik malzeme kullanılıyor. Sorsan yeni almış, oturduğu eve onu almaz.
Eve girdim 2 ay sonra banyo bataryaları akıtmaya başladı ben bozmadım ya eskiydi. Neyse dedim aldım taktım 400 liraya 2 batarya. 1 sene sonra evi su bastı apartmanın tesisatı sorunlu. Apartman ev sahibine yıktı masrafı. Ben tek tek daireleri dolaşıp masrafa ortak olmalarını söyleyecekmişim. Gelsin kendi yapsın. Ben zaten senden ne alıyorum ki demeye başladı. Hem bokun içinde kalmışım hem de saçma sapan konuşmasını dinliyorum. Benim bütün eşyalarım boka batmış atacağım herşeyi, napıyım de senden çok masrafım var benim dedim. Alınmış canım benim.
Yani demek istediğim yaptığın masrafı söylemediğinde gerçekten yapması gereken şeyler olduğunda saçmalıyorlar. Ufak tefek şeyler için zaten lafını etmem.ama tesisat için neden ben uğraşacakmışım. Kirayı almayı biliyorsa azıcık da evinin peşine koşsun.
elbette, çünkü konu açan benim, en azından benim sorunum ekseninde muhabbet dönseydi, her şey benden ve sorundan bağımsız ilerlemiş, siz konuşun bana ne yoksaSizinle ilgisi yok çünkü. Konunuzla ilintili bir sürü şey konuşuldu. Konu dışına çıkan da olmadı. Sizi mi bekleyecektik desafu gelsin de ona faydamız olacak, memnun edebileceğimiz mesaj yazalım diye
Size de bir sürü cevap yazıldı. Girip bakmadınız, başka insanlar sorunlarını yazıp karşılıklı cevap verince onlar üzerine konuşuldu. Cidden ömrünüzde hiç forum görmediniz mi siz? İlk defa konuma yazıyorlar diye kızanı gördümelbette, çünkü konu açan benim, en azından benim sorunum ekseninde muhabbet dönseydi, her şey benden ve sorundan bağımsız ilerlemiş, siz konuşun bana ne yoksa
Burası forum hanımefendi. Herhangi bir kurumun bilgi edinme başvuru birimi değil. İnsanlar elbette kendi yaşadıklarını da anlatacaklar. Kaldı ki yazılan mesajların büyük kısmı sizinle ilgili. Siz bence forum kullanmayı öğrenin.elbette, çünkü konu açan benim, en azından benim sorunum ekseninde muhabbet dönseydi, her şey benden ve sorundan bağımsız ilerlemiş, siz konuşun bana ne yoksa
Güzel olurdu valla :) ben kılçıksız kiracıyımdır. Kira her ay gününde yatar asla sekmez. Gürültüm patırtım olmaz yani kimse şikayet bile edemez. Eve çok iyi bakarım kendi evim gibi. Ben yaşıyorum zira içinde. Çok büyük masraf olmadığı sürece demirbaş tamirini de hallederim uğraşmam birkaç yüz lira için yani. Geçen sene kombi bozuldu ev sahibini aradım annem kızdı. Üç beş kuruş için ne muhatap oluyorsun ben halleder geçerim uğraştırma beni dediSemtler çok uzak olmasaydı gel benim eve kiracı ol derdimBenden iyi ev sahibi olur senden de iyi kiracı anlaşır giderdik.
yunan forumlarında konuşmacı gidince sohbet biterdi, başka forum mm.. evet üyeyim ama bana ithafen cevaplar vardı tavsiye edeyim mi sizeSize de bir sürü cevap yazıldı. Girip bakmadınız, başka insanlar sorunlarını yazıp karşılıklı cevap verince onlar üzerine konuşuldu. Cidden ömrünüzde hiç forum görmediniz mi siz? İlk defa konuma yazıyorlar diye kızanı gördüm
Ahahahah kıyamam çen yunan foyumlayında mı geziyorçuuunyunan forumlarında konuşmacı gidince sohbet biterdi, başka forum mm.. evet üyeyim ama bana ithafen cevaplar vardı tavsiye edeyim mi size
kıyamam çen formu burdan mı ibaret çanıyonAhahahah kıyamam çen yunan foyumlayında mı geziyorçuuun
Yok sen ilk defa forum görmüş gibi davranıyooonkıyamam çen formu burdan mı ibaret çanıyon
valla siz buarayab forum diyorsanız evet ilk buYok sen ilk defa forum görmüş gibi davranıyooon
Buna bu kadar takılma, farklı gibi gözükse de zincirleme bağlı aslında konuşulanlar birbirine. Mesela muhabbet hep ev sahibi kiracı ekseninde dönmüş. Senin konunda kimse eltisinin oğlunun düğününü konuşmadı ki alakasız olsun. Aşağı yukarı benzer sorunlar hakkında fikir alışverişi yapılıyor normal yani. Sana da bin tane cevap yazıldı. Umarım işine yarar ve en kısa zamanda sorunun çözülür.elbette, çünkü konu açan benim, en azından benim sorunum ekseninde muhabbet dönseydi, her şey benden ve sorundan bağımsız ilerlemiş, siz konuşun bana ne yoksa
E bize forum dedileeervalla siz buarayab forum diyorsanız evet ilk bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?