Kira uyarlama davası

3 5 sene sürmez ya o itiraz hakkı. Şöyle düşünün sizin ev sahibi size daha dava açmamış. Siz dava sürecine girmişsiniz kendi kiracınızla. Her türlü sizinki önce neticelenir diye düşünüyorum. Sonra sizin kiracı çıkınca geçersiniz evinize.

Merhaba meslektaşım :)
Evet dediğiniz gibi kararlar mevcut ama konu sahibi 3 yıllık kiracı olduğu için pandemi ve kriz o dönemde mevcuttu diye düşünüyorum. Netice itibari ile sonradan çıkan bir durum değil.
Ama risk tabi.
Bir hocamızın sözü, odada 3 avukat varsa en az 4 fikir vardır :)

Geçen konuştuğum avukat istinaf süreci 4-5 yıl sürebiliyor dedi

Biz evi tuttuğumuzda pandemi vardı zaten. Onu nasıl şart koşabilir. İstinaf süreci tahliye davalarında ortalama ne kadar sürüyor acaba ((

Biz evi tuttuğumuzda pandemi vardı zaten. Onu nasıl şart koşabilir. İstinaf süreci tahliye davalarında ortalama ne kadar sürüyor acaba ((
Bulunduğunuz ilde Bam varsa onun yoksa gönderilecek Bamdaki yoğunluğa göre değişir istinaf süreci, net bir süre vermek mümkün değil maalesef

O zaman tahliye davasında sizin lehinize sonuç çıkmalı. İhtiyaç sebebiyle yapıyorsunuz bunu çünkü keyfi bir durum yok. İyi bir avukat bulun siz bence.
çıkmalı, büyük hatta neredeyse %100 ihtimalle çıkar da
ama duruşma verilene kadar yıllar geçiyor, hadi dava görüldü karar çıkana kaar bi süreç, kararç çıktı itiraz ediyor temyize gidiyor (atıyorm bunu bu davalarda temyiz oluyor mu bilmiyorum)
hatta kesin karar da çıktı diyelim yaptırımı olana kadar da son dakikasına kadar oturabilir neticede kesin karar bile çıksa otomatik olarak evdeki eşyalar kolilere girip kendi kendine taşınmıyor.

ne oldu 3 sene mi 5 sene mi?
bu kadının öyle bir zamanı yok ki

Aynı süreçler kendi ev sahibi için de geçerli olacak ama. Bu kadın kiracısının çıkmasını bekliyorsa o da bekleyecek bir şekilde.

Çok üzgünüm gerçekten kaderimin harcamalarımın zorba bi kadının ağzından çıkacak iki kelimeye bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…