kira konusu

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
hanımlar eşimle bir türlü anlaşamadık size danışayım dedim..

şimdi biz 1 ağustosta bir ev kiraladık ve 1 aylık kira parasını 1 ağustosta verdik ev sahibine. şuanda da taşındık, şimdi biz kasım 15 in kira bedelini ödeyecek miyiz yoksa ilk verilen kira bedeli bu ayı karşılayacak mı?

bi aydınlatın beni nolur :)

not: arkadaşlar eylül ekim ayları ödendi onlarda sıkıntı yok..

Son düzenleme:
şimdiye kadar hep ayın 1 inde mi ödediniz. yani ağustos ,eylül,ekim

şimdiye kadar hep ayın 1 inde mi ödediniz. yani ağustos ,eylül,ekim

Merhaba . Eve ne zaman taşındığınız hiç önemli değil . Önemli olan evi tuttuğunuz zaman . Ağustosta kiraladıysanız o verdiğiniz ücret sadece ağustosu karşılar. Eylül ve ekim ayı ücretleri ne oldu ?

Merhaba . Eve ne zaman taşındığınız hiç önemli değil . Önemli olan evi tuttuğunuz zaman . Ağustosta kiraladıysanız o verdiğiniz ücret sadece ağustosu karşılar. Eylül ve ekim ayı ücretleri ne oldu ?

ara aylar hep ödendi. şimdi 1 aylık peşin ödenmiş olmuyor mu? ağustosta oturmadan ödemiş olmuyormuyuz?

Ağustosta kiralayıp kasım da taşınman ev sahibini bağlamaz .
Sonuçta adamın evi işgal oluyor .
O yüzden boş eve kira ödemiş oluyorsunuz .
Yanı cevap olarak sayilmayacak :)

yok o ara aylar zaten ödendi onlarda sıkıntı yok, sadece ağustosta biz 1 ay peşin ödemiş olmuyormuyuz?

ara aylar hep ödendi. şimdi 1 aylık peşin ödenmiş olmuyor mu? ağustosta oturmadan ödemiş olmuyormuyuz?
1 ağustosta ödenen ücret eylül 1 e kadar bir aylık ücret oluyor işte. Ev sahibi size 1iyle 5i arası falan demiştir veya hangi günler arası dediyse ödediğiniz ücret bulunduğunuz ayı kapsar.

yok o ara aylar zaten ödendi onlarda sıkıntı yok, sadece ağustosta biz 1 ay peşin ödemiş olmuyormuyuz?

Neyi anlamadığınızı anlayamıyorum su an .
Siz ister oturun ister oturmayın adamın evini kiralamışsınız.
Siz olmasanız belki 5 dk sonra başka biri kiralayacak ve parasını ödeyecek .
Yanı isterseniz hiç oturmayın ama ev kiralandiysa parası da ödemeyi kabul etmek oluyor anlatabildim mi :)
Yanı ben bi araba kıralasam rent a cardan ama kontagi bile calistirmasam parasını ödemek zorundayım

En son kira
Neden 15 günlük olsun ki

Her ay ödenecek ağustos eylül ekim kasım aralık diye devam edecek

Her ayın birimde ödeyeceksiniz bu kasar basit

Kafanıza ne takıldı anlayamadım
Kasım 15 de ayrılmışlar ya o yüzden 15 günlük. Tabi bunu ev sahibi kabul etmez orası ayrı ama zamanında bildirim yapıp cıkıyorsa ve kasım 1 de odeme yaptıysa daha ödeme yapmayacak.

Back
X