Erkeklere güvenmeme konusunda kendi açınızdan haklısınız elbette ama onun tarafından haksızsınız gibi...
Çünkü bir insana ilk 100 kredi verirsiniz, böyle konularda falsolarını gördükçe o güven giderek azalır. Her insan aynı olacak diye bir kaide yok, her yeni ilişki yeni bir sayfa demektir. Bir de kinci olmak konusunda konuşmama vs. olmasa da ben de bir şeyleri çok zor unutmaya başladım son dönemlerimde. Karşımdakiyle iyi olsam bile arada şaka yapar gibi iğneleyici laf sokuyorum. Çok konuşmadığım ya da ailemden birisi ise de arama belli belirsiz bir soğukluk giriyor karşı taraf için... O yüzden karşınızdaki insanı anlıyorum. İyi bir şey değil ve de sizin çok büyük yanlışlarınız olmadıysa ona karşı böyle olması bana kalırsa araya uzaklığın girmesiyle oluşan bir sevgili olduğunuzu unutma durumu gibi duruyor. En son ne zaman görüştünüz?
Üzücü ama sonu yok
Bu böyle gidecek ve yiprandiginizla kalacaksınız
Bu tarz erkekler bir anda bırakır ardına bile bakmaz, şöyle seviyordu böyle seviyordu demeyin bitmiş gitmiş demek ki
Tamam güvensiz davranmak kötü, uzulmus olabilir ama onun bu huyu da hiç iyi değil açıkçası. Şu an daha sevgilisiniz bir şeyler halledilir gibi geliyor ama evlenince bu sorunlar halledilemeyecek sorunlara dönüşecek. Aynı evin içinde günlerce küs kalacak, cildiracaksin. Bence aldığın karar doğru, adım atma. Bitecekse bitsin şimdiden canım. Evlenince daha zor olacak bu konuyu hep yutmaya calisacaksin ve yipranacaksin
Biliyorum aslında araya mesafe girdi gireli bizim ilişkimiz başka bir boyut aldı. Biz böyle değildik. Az önce sosyal medyada evlilikle alakalı birşey beğenmiş evlilik mutsuzluktur falan yazıyordu çok zoruma gitti... Toplam bu 6 ayda en son Ocak'ta 1 kez görüştük..
Haklisiniz olmaz ama o sizden bir karsilik alabilmek icin cabalamis iliskinizin basinda. Simdi belli ki bikmis. Uzerinde durmayin bitsin mademKarşılıksız çaba olmaz. Karşılıksız tahammül olmaz. Yormayacağım kendimi.
Sosyal medyada beğendiği paylaştığı şeyleri o kadar umursamayın, derim. Sosyal medya insanın zihninden geçen iyi kötü her şeyi zaman zaman kustuğu bir mekan oluyor. O yüzden insanın ilişkisi olduğu dönemde sosyal medyadan olabildiğince kaçınması taraftarıyım. Çünkü insanı başka insanlar cezbediyor ve iki insan arasında kalması gereken şeyleri "saçma sapan" bir twittle, bir Facebook iletisi ile başka insanlara belli ediyoruz. Bu arada imkanınız varsa bu arada bir görüşmelisiniz derim. Ne yazık ki insan ten temasından, göz temasından uzunca bir müddet uzak durunca karşı tarafın ona neler hissettirdiğini unutmaya başlıyor. Umuyorum ilişkiniz rayına girer.
Haklisiniz olmaz ama o sizden bir karsilik alabilmek icin cabalamis iliskinizin basinda. Simdi belli ki bikmis. Uzerinde durmayin bitsin madem
Bir erkeğe sevildiğini hissettirince şaşırmaya başlıyolar.Güzelce mesaj atmışsın uzatan kendisi bende olsam daha bir şey yapmazdım.Iliskinin başında peşinden koş koş sonra tribe gir olcak iş değil.Merak etme yüz bulamayınca gelir.O geçenki gibi yapacaksın diye bekliyor ama çok bekler.Sende hiç umursama görsün vazgeçilmez olmadığını
Erkeğin nazi da katır nazina benziyor. Derler ya katıra cilve yap demisler gidip çifte atmış. Küsen, tavır yapan insana hiç tahammül edemem yapım gereği. Ben de aramam umursamam haksizsam birkaç gün sonra şöyle bir yoklarim canı isterse. Küsen insanla hayat çok zor olur. Bırakın kendi haline ne olacağına bakın derim. Peşine düşmeyin.
Annesiyle bile 1 ay konuşmayan adamdan kaçın kaçın kaçın. Bu kadar net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?