• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket kincimisiniz? affedicimi ?

kinci mi? affedici mi?

• kin tutarim

OY: 81 42,6%
  • affederim

OY: 109 57,4%

• Ankete Katılan
    190

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
96
İngiltere
kincimisiniz? affedicimi ?

Simdi bazen duruma konuya gore degisebiliyor ama genelde nasilsiniz

Kinci deilim kolay affederim dayanamam hiç ama ihaneti affetmem mesela,bi de canımı çok yakan biri olursa kin tutarım o insana, derin dondurucuda gerek olursa die beklettiğim kinimi çıkarırım ortaya o kişi için özel :)

kin tutmakda çok fazla başarılı olamıyorum karşımdaki iki küçük şirinlik yapınca unutup gidiyorum olanları taki kötü bir durum olana kadar sizce nedir ben hangi gruptayım

bende hiç kinci değilimdir affediciyimdir.ama bazen kinci olmak lazım diye düşünüyorum ama bazen..:kızgın:

haksızlığa tahamül edemediğim zaman kin ve nefret başlıyor....ama çok fazla sürdüremiyorum kendimi huzursuz hissediyorum...

yaşasın kötülük sırnaşık şey şaka bi yana maalesef kinciyimdir asla unutmam affetmem ve her fırsatta yüzüne vururum insanın

bırkac gun unutmam aradan zaman gectıkce unuturm gıder
yanı kıncı değiim:icecream:

Kin Besleyemem,,, Affediciyimdir,,,
Yapilan Her Ne Olursa olsun,,, Cok Kirilmisimdir,, Cooook Incinmisimdir,, Ama Vakti geldiginde Hemen Unuturum,,, Umarim Mükafatini Bir gün Alirim,, Kendimi Seviyorum:asigim:

valla bende duruma göre değişiyo bu durum:icecream:

yani şöyle affetmek istediğimi affederim istemiyosam da sağlam kin beslerim ve öcümü alırım Kötü Kazen aslan burcuyum ben dünyada tekim falan diye devam edicem şimdi :icecream:

ben kinciyim, kolay kolay affedemem ama affettigim zaman tekrarlanirsa affettigime çok pisman olurum bir önceki hatasi herzaman aklima gelirr.

Son düzenleme:
kin tutmayı hiç beceremem..kin tutanları da hiç sevmem..affediciyimdir..''affetmek büyüklüktür'' derler

aslında ikiside olabilir yaşadığım olaya ve kişeye bağlı sabırlıyımdır ama damarıma basıldımı asla affetmem biraz kinciyim.

YA BUNU CEVABINI BEN NET BULAMADIM KENDİMDE AFFEDERİM AMA EĞER ÇOK KIRILDIYSAM ÇOK ÜZÜLDÜYSEM ASLA BİR DAHA AYNI SAMİMİYET OLMAZ BU KİNCİLİKSE KİNCİYİM

Çok ama çok kinciyim. Kolay kolay affetmem bana yapılan bir yanlışı....Kötü Kazen

Affediciyim ben.Ama affedip de zararı dokunmaya devam ederse uzaklaşırım o kişiden .

Bana verdiği zarara bağlı kin tutup tutmayacağım..
Gerçekten art niyetine kanaat getirirsem,bir metre yanıma bile yaklaşamaz..Sözüm de olmaz,kelamım da,affediciliğim de..

Back