Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kinci deilim kolay affederim dayanamam hiç ama ihaneti affetmem mesela,bi de canımı çok yakan biri olursa kin tutarım o insana, derin dondurucuda gerek olursa die beklettiğim kinimi çıkarırım ortaya o kişi için özel :)
kin tutmakda çok fazla başarılı olamıyorum karşımdaki iki küçük şirinlik yapınca unutup gidiyorum olanları taki kötü bir durum olana kadar sizce nedir ben hangi gruptayım
Kin Besleyemem,,, Affediciyimdir,,,
Yapilan Her Ne Olursa olsun,,, Cok Kirilmisimdir,, Cooook Incinmisimdir,, Ama Vakti geldiginde Hemen Unuturum,,, Umarim Mükafatini Bir gün Alirim,, Kendimi Seviyorum:asigim:
valla bende duruma göre değişiyo bu durum:icecream:
yani şöyle affetmek istediğimi affederim istemiyosam da sağlam kin beslerim ve öcümü alırım Kötü Kazen aslan burcuyum ben dünyada tekim falan diye devam edicem şimdi :icecream:
YA BUNU CEVABINI BEN NET BULAMADIM KENDİMDE AFFEDERİM AMA EĞER ÇOK KIRILDIYSAM ÇOK ÜZÜLDÜYSEM ASLA BİR DAHA AYNI SAMİMİYET OLMAZ BU KİNCİLİKSE KİNCİYİM
Bana verdiği zarara bağlı kin tutup tutmayacağım..
Gerçekten art niyetine kanaat getirirsem,bir metre yanıma bile yaklaşamaz..Sözüm de olmaz,kelamım da,affediciliğim de..