kınam ve düğünüm..

çok güzel olmuşsun gelinlikte kına kıyafetinde çok güzel mutluluğunuz daim olsunnn

Kına kıyafetini bende çok beğendim.O klasik kına kıyafetlerinden olmamış.Çok mutlu olursunuz inşallah. =)​

ooo son zamanlarda gördüğüm en güzel kına ve gelinliklerden bir tanesi

maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

kına kıyafetini özel mi yaptırdınız yoksa genel olarak bu şekilde bulunuyor mu?

Gelinliği özel mi diktirdiniz?

mutluluklar dilerim:))
kınalığınız çok hoşmuş ve farklı bi tarz olmuş

çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki son zamanlarda gördüğüm en güzel kına ve gelinliklerden bir tanesi lafınıza anlatamamamin Allah'ım hepimizi mutlu etsin inşallah tatlım..kına kıyafetimi de gelinliğimi de özel yaptırmadım..bursadan fuardan almıştım kına kıyafetimi..gelinliğimi de aysiradan aldım :) özel dikim değil yani..

çok güzel olmuş çok da farklı ayrıca.

çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..

mutluluklar dilerim:))
kınalığınız çok hoşmuş ve farklı bi tarz olmuş

çok teşekkür ederim canım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..

mutluluklar dilerim canım . Allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel olmuşsun ayrıca

allahım mutluluklar versin sana çok güzel olmuşsun...tek bi şey söyleyebilirim nacizane...saç rengin çikolata falan olsa süper olur...röflenin modası yok artk..hem daha çok gençsin yaşlı göstermiş seni canm...
bir ömür boyu hep yüzün fotolardaki gibi gülsün

mutluluklar dilerim canım . Allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel olmuşsun ayrıca

çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..amin Allahım hepimize mutluluklar versin..

çok teşekkür ederim tatlım o bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor kesinlikle düşünücem bunu tatlım..

yüzünüzdeki gülümseme hiç eksilmesin tatlım Allah bir ömür mutlu etsin inşallah

çok teşekkür ederim tatlımm aminn hepimiz için

hersey cok gusel canım tebrık ederım bu arada kınanı yaptıgın yerde benımde nısanım olucak allah kısmet ederse :))

hersey cok gusel canım tebrık ederım bu arada kınanı yaptıgın yerde benımde nısanım olucak allah kısmet ederse :))

çok teşekkür ederim tatlımm,ne güzel ikimizinde aynı yerde heyecanlarımız olmuş olucak..

Kına kıyafetiniz çok değişik ve çok güzel. Size de çok yakışmış. Gelinlik de öyle. Allah mesut etsin

ne güzel bir gelin olmuşsunuz bir ömür boyu mutluluklar..

çok teşekkür ederim bitanem o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor..aminn

Kına kıyafetiniz çok değişik ve çok güzel. Size de çok yakışmış. Gelinlik de öyle. Allah mesut etsin

çok teşekkür ederim tatlım o senin bakışının güzelliğinden kaynaklanıyor aminn hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…