Kına Gecesi Kinada türkümü kendim söylesem?

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Merhaba kizlar.. kinama 6 hafta kaldi.. basliktanda anlasilacagi gibi sizce nasil bi fikir?
sesimin güzel oldugunu söylerler.. kendim söylesem nasil olur?

kizlar siz öyle diyosaniz öyle olsun..
ayip kacarmi, abes kacarmi diye düsünüyodum..
youtube da bi kac video görmüstüm gelinler kendi söylemis..
ne bilim :)

agliyacagimi sanmiyorum. öyle herkesin icinde duygularimi gösteren biri deyilim..
ama o anki piskolojim farkli olabilir

şimdiden mutluluklar dinliyorum canım sana Allah mutlu etsin hiç ağlama zaten inş :60:
soruna gelincede,çok istiyorsan söyle ne olcak amaaaan :1::1: çok çekinirsende söyleyenle beraber söyle sonrada otur ağla haha :52::27:

kına yakılma anında turku soyleyemezsin belki cok duygusal bir an sonucta
ama gecen bir video gordum
gelin kız kınası yakılmıs bitmis
sonra annesi ile elele tutusup annesine cok guzel bir turku soyledi
oyle bir yetenegin var madem boyle hos bir hatıra olabilir annene bir turku soylersen

şimdiden mutluluklar dinliyorum canım sana Allah mutlu etsin hiç ağlama zaten inş :60:
soruna gelincede,çok istiyorsan söyle ne olcak amaaaan :1::1: çok çekinirsende söyleyenle beraber söyle sonrada otur ağla haha :52::27:

tsk ederim canim.. bu biraz sey gibi olur herhalde hani hem aglar hem giderim derler ya :D
hem söyler hem giderim gibi bisey oluyo

Öyle güzel bi ani olur ki, mutlaka söylemelisin..
Benim sesim güzel olsaydi hic düsünmeden anneme güzel bi türkü söylerdim..
Cok duygusal...

süper olur geçen sene bi düğünde gelin söylemişti o kadar güzel oldu ki anlatamam

keşke benimde sesim güzel olsaydı :)) kesinlikle söyle bence ne hoş bi anı .....

süper olur geçen sene bi düğünde gelin söylemişti o kadar güzel oldu ki anlatamam

keşke benimde sesim güzel olsaydı :)) kesinlikle söyle bence ne hoş bi anı .....

hosuma gidiyo böyle seyler aslinda.. ilk yorum yapanlar olumsuz yorum yapinca kararsiz kaldim..

Back