Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kinada takacagim tacima karar verdim, bakalim sizler begenecek misiniz!

tac'ta cok guzel, gule gule tak kardes, tokalar coook tatliiii.
sahsen pek tací seven biri degilim..... fakat tac guzelllsss

Sagolun hanimlar, inanin taci da sadece hevesimi alayim diye takiyorum, malum baska bir yerde takamayacagimiz icin:))
Bu tacla inci kolye konusunda ne diyorsunuz, tac satafatli oldugu icin inci kolye ve kucuk top seklinde inci kupeler takayim diyorum.

Sagolun hanimlar, inanin taci da sadece hevesimi alayim diye takiyorum, malum baska bir yerde takamayacagimiz icin:))
Bu tacla inci kolye konusunda ne diyorsunuz, tac satafatli oldugu icin inci kolye ve kucuk top seklinde inci kupeler takayim diyorum.

tacı başka yerde takamam demişsin ama Abiye Kuzu gibi özel günlerde takarsın belki:))
şaka bi yana ikiside çok güzel mutluluklar...

Birine tas gitti ama ben kacirdim:)
Cok sagol, inci kolye kupe fikrime hala kimse yorum yapmadi sabirla bekliyorum.

Kizlar tacim geldi, harika duruyor, kina elbisem de vardi elime, renginde isin biraz suyunu cikarmisim, feci canli bir leylak rengi, kucuk ornekte o kadar cafcafli gorunmemisti, ama koca elbise olunca lamba gibi parlamis:) Modeli cok hos zaten burada eklemistim, o acidan kesin giyecegim ama bir de ikinci bir elbise aldim o koca seyden yorulursam diye, kina yakildiktan sonra gecenin geri kalaninda ikinci elbiseyi giyecegim.

Eklentiler

• $CK_CD0H1HQ9_RsbeFr.jpg
    $CK_CD0H1HQ9_RsbeFr.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

bence tacın gayet zarif,benim hem çiçek hem taç kullanma şansım var 2 kez gelinlik giyeceğim için ama tercih şansım olsa taç daha zarif ve ağır duruyor bence...
inci kolye konusuna gelince,sadece kolye ucu olarak minik bir inci ve inci top küpeler olabilir,daha fazlası çokk büyük ve abartılı olur taçla bir arada..Ayrıca illa ki incili olmayıp taşlı ve çok ince bir kolye ve küpe seti de olabilirrr,tacında taşlar da var çünkü canımm...opuyorumnanaktan

Cok sagol canim fikirlerini paylastigin icin, zaten daha once yazdigim gibi elbise rengi ve buyuklugu ile tahminimden cok daha goze batan birsey oldu, o acidan geri kalan herseyi sade tutman lazim. Her durumda icimde kalmayacak, keske kabarik birsey giyseydim demiyecegim. Hayatta bir kez ne de olsa.

canım taçgüzel de kına gecesinde nasıl bi elbisenın üstüne takacaksın onu kı? taç gelınlıkte daha hos durmaz mı illa takacaksan

tokalarını cok begendim hem sade hem sık
tacı gözümün önünde canladırmaya calıstım kına elbisenle yakısır gibime geliyor

Sagol canim, gelinligim kabarik degil, taslarla isli ama etegi duz, oldukca modern bir model, o yuzden taci onunla takamazdim, ama daha onceki sayfalarda ekledim, kinada giyecegim elbise Maggie Sottero'nun modellerinden biri, gelinlik alirken arada kaldigim bir model, oldukca kabarik, onu dizaynira leylak rengi yaptirdim, kinada onu giyecegim. Zaten tacla onunla gidiyor en cok,

çok şıkmış gerçekten güle güle kullan :)

Cok tesekkur ederim, cok uzun suredir bakmiyordum, tum dugunler ve kina bitti, elbisem o kadar keyifli idi ki anlatamam, yarin ilk firsatta resimlerimi koyacagim, tac kesinlikle harika bir secimdi benim icin.:32:

Back