Gec döllenme? Umut var mi?

Zaten malesef adet dönemim olduğu için hcg biraz öyle çıkıyor dend

Zaten malesef adet dönemim olduğu için hcg biraz öyle çıkıyor dendi
O senin dedigin ovulasyon testi canim , adet dönemine dogru pozitif olabilir , hcg testinde eger hamilelik yoksa cizgi de cikmaz imkansiz yani, cizgi baya belirgin, kurumadanda bu kadar belirgin bi cizgi cikmamali , ya sonra tekrar test yap yada yarin sabah, umudunu kaybetme bence daha , yarinkide negatif cikarsa ozaman anlamis oluruz bugün ki testin yanlis oldugunu

Şimdi kalkıp bşka marka test yapacağım yarına kadar bu stresi yaşamak istemiyorum.görselimi eklerim

Eklentiler

• IMG_20241215_114550.jpg
    IMG_20241215_114550.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 14
O senin dedigin ovulasyon testi canim , adet dönemine dogru pozitif olabilir , hcg testinde eger hamilelik yoksa cizgi de cikmaz imkansiz yani, cizgi baya belirgin, kurumadanda bu kadar belirgin bi cizgi cikmamali , ya sonra tekrar test yap yada yarin sabah, umudunu kaybetme bence daha , yarinkide negatif cikarsa ozaman anlamis oluruz bugün ki testin yanlis oldugunu
Kalkıp yeniden yapıyorum görselini atarım bana 10 dk müsade

Kızlar malesef boş kutu sanıp attım gliba dalgınlıkla.sadece innovita vr elimde yarın öğlen 1 bide KD randevum var adet olursam amh baktıracagım değilse hcg

Yani erken geldiği olmuştu.geç hiç olmamıştı.novalgine iğne yaptırmıştım bu adetimin gecikmesine sebep vermiş olabilir mi

Son adet tarihim 13 Kasım 4 aralıktan itibaren ara ara lekelenmelerim oldu ilk başta kahverengiydi daha sonra açık kırmızı oldu 2 gündür lekelenme yok test yaptım sonuç böyle çıktı bakabilir misiniz herkes artı med yanıltıcı sonuçlar veriyor diyor ama bilemedim
Benimde 18 kasım son adet tarihim 2 gün var reglime bende test yaptım bugün sabah aynı testten seninki gibi çıktı hatta daha da belirsiz sonra biraz belli olır gibi oldu sonra tekrar gitti kurudu herhalde diye düşündüm benim hiç lekelenmem olmadı ara ara kasık ağrılarım var son 5 gündür mide yanmam oluyordu geçti bugün de sol kasık ağrım var bazen şiddetli bazen hiç yok iki gün öncede test yapmıştım negatif çıktı adetimin geçmesini bekliyorum tekrar yapmak için göğüslerim çok şiş ve dolgun ucunda hafifti gittikçe belirgin koyuluk olmaya başladı ve çok ağrıyor bazen duygusal oluyorum bazen çok gergin ve sinir li karışık biraz :KK66: iki gün nasıl geçicek bilmiyorum

Aynı benimde hatta bugün adet olmam lazımdı.sende öylesin.başka marka test vars dene bkalım.ben sabah ilk idrarla test yapacağım
Sürekli yapıyorum test hep böyle çıkıyor en iyisi adetin geçmesini beklemek diyorum geç döllenme olabilir mi diye de düşünüyorum çünkü çok etkileniyorum bissürü çeşit test aldım denedim hepsini ara ara tabi üst üste değil şimdi bir tane kaldı elimde onu da iki gün sonra yapayim diyorum :)

Benim çizgi geçmedi hala duruyor yarın kan vereceğim inşAllah sabah uyandığımda bi mide bulantısı oldu bugün bide ani karın krampları falan
Benimde 18 kasım son adet tarihim 2 gün var reglime bende test yaptım bugün sabah aynı testten seninki gibi çıktı hatta daha da belirsiz sonra biraz belli olır gibi oldu sonra tekrar gitti kurudu herhalde diye düşündüm benim hiç lekelenmem olmadı ara ara kasık ağrılarım var son 5 gündür mide yanmam oluyordu geçti bugün de sol kasık ağrım var bazen şiddetli bazen hiç yok iki gün öncede test yapmıştım negatif çıktı adetimin geçmesini bekliyorum tekrar yapmak için göğüslerim çok şiş ve dolgun ucunda hafifti gittikçe belirgin koyuluk olmaya başladı ve çok ağrıyor bazen duygusal oluyorum bazen çok gergin ve sinir li karışık biraz :KK66: iki gün nasıl geçicek bilmiyo

Çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum eşimle birliktelik yaşadık hemen peşine kanama oldu normal mi

X