Gelinbaşı ve Gelin Tacı Kinada takacagim tacima karar verdim, bakalim sizler begenecek misiniz!

ilaey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
117
0
96
A.B.D.
Dugunde kristallerden yapilmis bir toka takacagim, onu da ekliyorum buraya ama taci kina gecesi icin dusunuyorum, ne diyorsunuz?

Eklentiler

• $ViewImage.jpg
    $ViewImage.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $TP-245-mod.jpg
    $TP-245-mod.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 74
cnm tokalar çok hoş ben taç sevmiyorum senin içine sindiyse güle güle kullan cnm

taç hoş gözüküyor gösterişli duruyor
ama ben daha sade taçlardan yanayım eğer taç takılcaksa
güle güle kullan

Bence gayet hoşlar. Sen beğendiysen güle güle kullan (:

bence tacın çok şık ve zarif,inciler çok zarif bir hava vermiş,iç rahatlığıyla takabilirsin tatlımmm,eminim çok yakışacak...ben taç takmayı düşünmüyordum ,seninkini görünce takasım geldi valla:)

:Saruboceq::Saruboceq:Icim rahatladi sagolun, aslinda tac takmaya karar vermemin sebei gelinligimin cok tasli ve isli olmasi, kabarik da degil o yuzden onunla tac takmak olmazdi, denedim yakismadi da zaten, ama bir yanda da kabarik gelinlik ve tac icimde kalmasin istedim, o yuzden kina kiyafetimi kabarik aldim, onunla da tac takabilmek icin, kina da suslu dugunde daha sade olacagim anlayacaginiz. :Saruboceq:

kınalığının rengine uygunmu çok güzel ama uymazsa sırıtır takmak için takma canım

Kinada giyecegim kiyafet aslinda bir gelinlikten uyarlama, mavi renk olacak ama uzerindeki cicekleri beyaz biraktiracagim, o acidan uymus olacak, size original beyaz renginin resimide ekliyorum.

Eklentiler

• $10-40.jpg
    $10-40.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 91
ıkiside çok güzel bence takmalısın
kınada giyeceğin kıyafetin basit değil tac takabilirsin gayet de güzel olur

elbisen gerçekten çok hoşmuş taçda çok uyacak diye düşünüyorum allah güle güle giymeyi nasip etsin :Saruboceq:

Cok sagolun, begendinize sevindim, aslinda kina kiyafetim kararsiz kaldigim ikinci gelinlik modeli, su anda aldigim gelinligim bundan cok daha duz, daha az kabarik bir model, o acidan dugunde tac takmak icime sinmedi, gelinligin asaletini bozar gibime geliyor, cok begenerek aldim, o acidan gelinligimin en buyuk aksesuarim olmasini istiyorum, ama hic tac takmazsamda bir daha nerede takacagim, iste o zaman kinada takma fikri geldi aklima. Kinada boynumda incilerim olacak, o acidan bu sectigim tacinda uyacagini dusunuyorum.
kaydirigubbakcemile2

Toka çok hoş duruyo ama tacı bende çok cafcaflı buldum daha ağır daha sade bi tac güzel olurdu bncee

Haklisin hem de cok cafcafli tac ama kina da takip prenses ozentisini icimden atayim dedim, o yuzden de cafcafli olani sectim, dugunde daha sade ama kina da suyunu cikarircasina suslu olacagim sanirim sonunda:)))a.s

Evet kınada güzel olabilir tacın prensesler gibi olursun :) ama tokayı çok beğendim çok kibar duruyo yaa :)

Back