• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

bence uzun olmak guzel keske bnde 10 cm daha uzasaydım dıorm :)180 olurdum
ama 170 180 boylularda asla 36 bedenı gecmemelı ırı oluyolar yoksa

bilmem ki canım bende asla istemezdim 180 olmak falan belki garip bilmiyorum ama gerçekten nerde minyon görsem beğenerek bakıyorum yani
allah allah
salla bısıler
nısanlım calısıo anmlerde memlekette de

sallamaya sallarım da nebilim yaa garibime gidio
sen hiç yalnız baktınmı cnm

belkide ondan öle canım fazla pahallı değil burda bildiğim kadarıyla hatta 350 milyonluk gelinliği bile beğeniliyorum ben 2ellerde de belki beğenirsem alırım gelinlik açlığı var bende galiba:1:

bak tatlım burdakı yorumları ccok ta onmseme kendıne gore karar ver
sımdı kımısı maddelere deger verır ben mesela herseyı saklarım bole nostaljı hastalıgım var
yanı ılk alıswerısımızde aldgımız bıseyın kabını saklıorm dusun.
gelınlıkte o yuzden delı gbı degerlı benm ıcın yanı onlarla hayallere dalıorm
zamane kızı deılım:)
ama kımısıde onmseme z anı yasar
yanı sende cok sallamazsan bole seylerı kırala yoksa saklamak bakmak zor gelır sana
fıyatta onmlı deıl begen yetr

canım benim nişanlım uzun onunla sıkıntım yok
bende uzunum bide topuk giyince kendimi hiiiçççç ii hissetmiyorum:53:

boylarınız kaç canım
bende topuklu giyince hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden minyon olupta istediğim boyda giymek isterdim bundan kıskanıyorum ben onları
yuh verrlermı ole
zaten elbıselerde gelınlık kadar:)

bencede yaa valla vermezlerki canım yaa

bilmem ki canım bende asla istemezdim 180 olmak falan belki garip bilmiyorum ama gerçekten nerde minyon görsem beğenerek bakıyorum yani

zewk ıste dıorm ya ben avrupa kokenlı kadınların tıpınıı begenırım uzun sarısın acık tenlı kucuk gogslu vs. kımısısde akdenz kadını sewe kısa balık etlı buyuk gogslu zewk ıste

sallamaya sallarım da nebilim yaa garibime gidio
sen hiç yalnız baktınmı cnm

ben hıc vıtrın bıle bakmadım
anmm babam nısanlımla gıttım ılk gırdgım dukkandan aldım cıktım

Son düzenleyen: Moderatör:
boylarınız kaç canım
bende topuklu giyince hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden minyon olupta istediğim boyda giymek isterdim bundan kıskanıyorum ben onları

bencede yaa valla vermezlerki canım yaa

benm boyum 175 topuklu giydigimde düşün sekseni geçiyordur nişanlımın boyu uzuun dedigim gibi onunla degil bnm sıkıntım ben çok uzun oluyorum gibi

sadece konu başlığındaki yorumunu okudum sonradan karar verdin mi bilmiyorum, bende eylül geliniydim 5 aylık evliyim. biliyosun bizim topiği hatta ;)
ben kınamda kırmızı kabarık bir abiye giydim, benimki düz bir şekilde genişliyordu, ilerde tarlatansız olarak ve boyunu kısaltıp üzerindeki tülünü çıkartıığımda farklı bir abiye olarak da giyebileceğim.

bak tatlım burdakı yorumları ccok ta onmseme kendıne gore karar ver
sımdı kımısı maddelere deger verır ben mesela herseyı saklarım bole nostaljı hastalıgım var
yanı ılk alıswerısımızde aldgımız bıseyın kabını saklıorm dusun.
gelınlıkte o yuzden delı gbı degerlı benm ıcın yanı onlarla hayallere dalıorm
zamane kızı deılım:)
ama kımısıde onmseme z anı yasar
yanı sende cok sallamazsan bole seylerı kırala yoksa saklamak bakmak zor gelır sana
fıyatta onmlı deıl begen yetr

valla canım bende kesin bi görüş yok karasızlık içinde kıvranıyom ondan açtım ya zaten konuyu
ama gelinlik giymeyi çok istiyorum herşeyimle ogün çok güzel olmak istiyorum inşallah bakalım
daha saçım başım nasıl olucak onuda bilmiyorum kına için bi model düşünüyodum onu nişanda yaptırdım şimdi aynısını yapsam olmaz

ben hıc vıtrın bıle bakmadım
anmm babam nısanlımla gıttım ılk gırdgım dukkandan aldım cıktım

uzun zarı küçük göğüs mü neyse galiba gerçekten zevk meselesi
mesela ben erkek olsam kısa boylu balık etli büyük göğüslü hatun alırdım:52::1::1::1:
sende bi baksaydım canım önceden aaaa ne merksızmışın bacım yahu:9:

valla canım bende kesin bi görüş yok karasızlık içinde kıvranıyom ondan açtım ya zaten konuyu
ama gelinlik giymeyi çok istiyorum herşeyimle ogün çok güzel olmak istiyorum inşallah bakalım
daha saçım başım nasıl olucak onuda bilmiyorum kına için bi model düşünüyodum onu nişanda yaptırdım şimdi aynısını yapsam olmaz

provaya gt ben gıtmedım pısman oldum sacımı begenmemıstım hhıc
yandan topuzdu lule lule

Back