• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

profiline girince görünüyor canım
kiralasaydım keşke dediğin oldumu hiç:)
ben kira düşünüyorum da onda da karasızım canım yaa
koyacak yer olmuyor diyorlar bi işe yaramıyor diyorlar valla bilemedim bunu da

ben kıralamak amacıyla gtmıstım hersey bıttı prova vs esımle gttık
tam odıcek ben alıcam bunu ne kadar dedı
gerek yok falan dedım sen sus dedı sonra cıktık ben gerek yok dıodm
bana dedıkı senın tenıne degen bır seyı baskası gıyemez bnm ıcın cok ozelsın:16:
ıyıkıde almısım en buyuk hatıra

aynen oyle
bak ben 170 ım denerken cıktgım seyle 190 olmusumdr
yınede kısa gosterıo
ve kılolu hanı arka kısım sıs ya bole bı garıp oldum
49 50 kg ydum 34 bedendım

aslında ben nişanlımdan kısa olmaktan hoşlanıyorum onun yanında topuklu giymiyorum düğün dede babet giymeyi düşünüyorum cnm nebilm hoşuma gidio..zaten hep minyonları kıskandım:) bende iri yapılı biriyim malesefki:( kabarık kısa gösterirse sorun yapmam anlican
hiç çıkmadım çarşıya sence erkenmi çıkayım mı ki

aslında ben nişanlımdan kısa olmaktan hoşlanıyorum onun yanında topuklu giymiyorum düğün dede babet giymeyi düşünüyorum cnm nebilm hoşuma gidio..zaten hep minyonları kıskandım:) bende iri yapılı biriyim malesefki:( kabarık kısa gösterirse sorun yapmam anlican

cnmm yorumun çok hosuma gitti bende senn gibiyiim:)))))))))))))

ben kıralamak amacıyla gtmıstım hersey bıttı prova vs esımle gttık
tam odıcek ben alıcam bunu ne kadar dedı
gerek yok falan dedım sen sus dedı sonra cıktık ben gerek yok dıodm
bana dedıkı senın tenıne degen bır seyı baskası gıyemez bnm ıcın cok ozelsın:16:
ıyıkıde almısım en buyuk hatıra

normal fiyatı neydi ve kaça kiraladınız peki
eşin ne güzel düşünmüş bakalım bizimkisi ne dicek pek anlamaz o:47:

walla kabarık gyceksende sakın gösterdiinn resimlerdeki o iki kırmızıyıda giyme derim ben çok basit görünüyorlar kırmızısı bile bast bir kırmızı modelide öle

herkes farklı ama ben 1 ay once cıktım ılk gırdgım dukkandan ılk gıydgımı aldım baska yere bakmadım 3 gelınlık denedım hıc bırı olmadı hemen bu dedım
nısanlıgımıda ole yapmıstım tek denedgım ve tek gırdgım dukkandakını almıstım

ama kımısı ay arıyo bılmıormkı
bu arada kısa gostermekten kastım yanlara dgru genıs basık gstremesı
yanı mınyon degıl sen bı dene bnce olesıne gt bı yere gır dene

cnm zevk meselesi
bence giyilebiilirr hatta bizim bş tanıdık yesil giymişti kabarık

aa öylemi canım peki güzel olmuşmuydu ne düşündün kına da öle kabarık gelin görünce:D
cnmm yorumun çok hosuma gitti bende senn gibiyiim:)))))))))))))

saol canım valla doğruya doğru millet uzunları kıskanır ben minyonları kıskanıyorum hatta bu konuyla ilgili konu açmayı düşündüm de topa tutarlar beni korkyum içimde kalıyo öle:52:

normal fiyatı neydi ve kaça kiraladınız peki
eşin ne güzel düşünmüş bakalım bizimkisi ne dicek pek anlamaz o:47:

fıyatı 2500 3000 gbı bısydı yada 2750 mı o cıvardaydı
benm esımde ole laflar etmez cok fazla bende sok olmustum bıde yagmur yagıyodu
aglamıstım falan fılan neyse ıste bnm gelınlık hıkayem bu :)
arada 500 600 tl fark oluyo galba
bana sorarsan al
ılerde bakarsın sewersın onu:16:

herkes farklı ama ben 1 ay once cıktım ılk gırdgım dukkandan ılk gıydgımı aldım baska yere bakmadım 3 gelınlık denedım hıc bırı olmadı hemen bu dedım
nısanlıgımıda ole yapmıstım tek denedgım ve tek gırdgım dukkandakını almıstım

ama kımısı ay arıyo bılmıormkı
bu arada kısa gostermekten kastım yanlara dgru genıs basık gstremesı
yanı mınyon degıl sen bı dene bnce olesıne gt bı yere gır dene

ah canım ah ben dünden razıyımda gidip denemeye kimse gelmiyor benle:43:

aa öylemi canım peki güzel olmuşmuydu ne düşündün kına da öle kabarık gelin görünce:D

saol canım valla doğruya doğru millet uzunları kıskanır ben minyonları kıskanıyorum hatta bu konuyla ilgili konu açmayı düşündüm de topa tutarlar beni korkyum içimde kalıyo öle:52:

canım güzeldi yesil kabarık ama bnm pek tarzım degil ya kırmızı olsun benm için kına kıyafeti bindallısı abiyesi yani neyi olursa

bide konu aççç korkma ben arkandayım millet topuklu çizme alıyo havalı havalı giyoyo ben hiç edemiyorummmm yaaaa:(((

fıyatı 2500 3000 gbı bısydı yada 2750 mı o cıvardaydı
benm esımde ole laflar etmez cok fazla bende sok olmustum bıde yagmur yagıyodu
aglamıstım falan fılan neyse ıste bnm gelınlık hıkayem bu :)
arada 500 600 tl fark oluyo galba
bana sorarsan al
ılerde bakarsın sewersın onu:16:

arada fazla fark olmassa alırım bunda da karasızım 500 -600 tl iyi para:)
ben burda sordum geçende kirasıda satın alınması da aynı dedi hiç bişey demeden çıktım daga mı geçtiydi acaba benle:2::2:

benim kuzenimin düğünü yaşadığı şehirden başka bi şehirde olacaktı, damat başka bi şehirdendi,
bu yüzden burda kınasını büyük bi salonda yaptı ve tüm akrabasını çağırdı, kına kıyafeti olarakta bu 1. fotodakine benzer ama yeşil bi kıyafet giydi.
gelinlik gibiydi yani ve güzel olmuştu :21:
sizin durumunuzu tam bilmiyorum ama bence hiçbir abeslik yok kabarık kıyafetler giymekte..
tabi iki gün üst üste o kıyafetleri taşırken çok yorulabilirsiniz o ayrı :34:
mutluluklar :nazar:

ben burda sordum geçende kirasıda satın alınması da aynı dedi hiç bişey demeden çıktım daga mı geçtiydi acaba benle:2::2:

ama 2. el ler oledır belkı cok ucuz onlar
bn sıfır aldım
bıde ıstanbul burası
belkı sehır farkı vardır

miillet açıkgöz gelinlik aaldıgı yerden kınalıgı hediye diye alıyor öyle düşünebilirsin sende:44:

canım güzeldi yesil kabarık ama bnm pek tarzım degil ya kırmızı olsun benm için kına kıyafeti bindallısı abiyesi yani neyi olursa

bide konu aççç korkma ben arkandayım millet topuklu çizme alıyo havalı havalı giyoyo ben hiç edemiyorummmm yaaaa:(((

yeşil garip bencede yaa bilmiom bakalım neye karar vericem
yok konuyu açmim canım boşver:1:
sorma bi topuklu modası var nişanlım az daha uzun olsaydı keşke ya

benim kuzenimin düğünü yaşadığı şehirden başka bi şehirde olacaktı, damat başka bi şehirdendi,
bu yüzden burda kınasını büyük bi salonda yaptı ve tüm akrabasını çağırdı, kına kıyafeti olarakta bu 1. fotodakine benzer ama yeşil bi kıyafet giydi.
gelinlik gibiydi yani ve güzel olmuştu :21:
sizin durumunuzu tam bilmiyorum ama bence hiçbir abeslik yok kabarık kıyafetler giymekte..
tabi iki gün üst üste o kıyafetleri taşırken çok yorulabilirsiniz o ayrı :34:
mutluluklar :nazar:

yok canım yıllardır kabarık gelinlik hasretiyle yanıp tutuşdum valla değil 2 gün 5 günde olsa vah demem ay böle yorumlar gelince gaza geliom :1:

Back