Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

canım 6 ayım var
bencede zamanla olur galiba
sende daha yeni evlisin galiba konularından okudum bide hamişsin hayırlı olsun canım
nasıl bişey yaa evlilik güzelmi canımm

oo 6 ayda neler keşfedersin üzülme..

benim haziranda 2 yılım dolucak.bir aylık hamiş.evlilik seversen çok güzel..güzel olmazmı kıs

şimdiden mutluluklar sana.paydos iyi akşamlar..ben çıkıyorum..

gelinliği neden göremedin? sayfa aşagılarına in görürsün..

Ben çok gördüm kınada kırmızı kabarık elbise giyen.
Herkes abiye giyinecek ben farklı olmak istiyorum diyorsun.
Hem senin özel de günün. Giyin bence kime ne

Ben 2sinide begenmedim acıkcası çok demode buldum daha şık ve asil olmayı başarabilirsin bence araştırmaya devam et..

zaten bu modellerin aynısı değil hani bu tarz da kabarıklığı açısından resim ekledim canım bilmiyorum araştırıcam ama böle netten olmaz heralde bi çıkıp gezsemm mi ki gelinlikçileri

zaten bu modellerin aynısı değil hani bu tarz da kabarıklığı açısından resim ekledim canım bilmiyorum araştırıcam ama böle netten olmaz heralde bi çıkıp gezsemm mi ki gelinlikçileri

kabarıkların hepsı aynı bnce cok basıtler

ben gelınlıgımı bıle prenses model secmedım

bilmiyorum banada kabarıklar çok havalı gelior bi düğüne gitsem çok kabarıksa gelinliği böleeeeeeee gözümü ayırmadan bakıyorum
neyse daha 6 ayım var bakalım neye karar vericem

17 16 15 gbı bende ole dıodm kabarık bole coook dıorm 9 ay once 23 umde ewlendım sade balık model dı herkes bayılmıstı.

hadı bakalım hayrlısı olsn sennde

benim bildiğim gördüğüm kınada gelinlik giyilmez sadece düğünün farklı şehirde kınan farklı şehirde olacaksa mesela erkek ve kız tarafının farklı memleketleri varsa o zaman kınada gelinlik giyiyorlar sonra kına yakılırken bindallı giyiliyor hem gelinliğin özelliği düğün günü giyilmesi yani tercih senin ama bana kınada gelinlik çokkkkk çokk abes geldi açıkçası...nişanlık gibi kabarık bişide kınada giyilmesi o da abes geldi bana kına sonucta bu yani şık bir elbise olabilir kınanın özelliği anlamı farklıdır nişan deilki bu zaten gunumuzde artık nişanlarda bile böyle kabarık kabarık giyilmiyor eski moda oldu onlar demode yani ..tercih senin tabikide ama benim düiünceme göre demode...şık bir elbise ve bindallı ile kına gecesini geçir gelinliğinide pırıl pırıl düğünde giy derim ben..zevk ve düşünce meselesi tabiii ..

kına işini daha çokk düşüncem canım
ay ben zaten balık etliyim hepten mi kilolu durum bide boyu daha mı kısa gösteriyor kabarık şeyler canım

kına işini daha çokk düşüncem canım
ay ben zaten balık etliyim hepten mi kilolu durum bide boyu daha mı kısa gösteriyor kabarık şeyler canım

aynen oyle
bak ben 170 ım denerken cıktgım seyle 190 olmusumdr
yınede kısa gosterıo
ve kılolu hanı arka kısım sıs ya bole bı garıp oldum
49 50 kg ydum 34 bedendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…