- 18 Şubat 2018
- 8
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Evet alışır diye biliyorum.Merhabalar,
Saçıma kına yakmak istiyorum. Eğer bir kere yakarsan alışkanlık yapıyormuş diye duydum. Belli bir zaman sonra yakmazsan baş kaşıntısı ve ya baş ağrısı yapıyormuş diye duydum. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...
Kişiden kişiye değişir bazılarında da saç boyası bu etkiyi yapıyor kına için sizi uyarmak istiyorum besleyici falan değil bu sadece bir efsane ayrıca üstüne boya tutmaz kusturacak kuaför bulmak çok zor bulsanda çok pahalıya gelir zaten saçında çok yıpranır bunları bilerek yapMerhabalar,
Saçıma kına yakmak istiyorum. Eğer bir kere yakarsan alışkanlık yapıyormuş diye duydum. Belli bir zaman sonra yakmazsan baş kaşıntısı ve ya baş ağrısı yapıyormuş diye duydum. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...
Bendr senin gibi düşünüyordum ama başıma geldi herkes aynı olacak değil elbetBen cocukken saclarima annem uzun yillar kina yakti 7 8 yil falan. Aliskanlik yapan sey neydi biliyir musun? Goruntusu :) parlayan ipek gibi saclarim vardi. Sonra birden biraktim. Ne bas agrisi oldu ne de baska bir sorun yasadim. Cok komik geliyor bana bu. Uydurma ya da tesadüftür. Neye inanir sartlarsan kendini o basina gelir bence. Ha kina yakiyorum birakinca kesin agrim ya da sıkıntılarım olacak diye düşünüyorlar. Bir doktora gidip neden oldugunu araştırmıyorlar. Allah askina sacindaki kinayla agrinin disinin ne ilgisi var :) boya desek anlarim kimyasal zarar veriyor az da olsa saglik acisindan uygun degil falan... yok ya inanma boyle seylere
2 kez kına yaktım. Alışkanlık kaşıntı vs yapmadı. 8 senedir kına yakmadım Bi sorun yok. Sadece şöyle bişey var saçınızın doğal rengini koyulaştırıyor. Saçlarım açık kumraldı sarıya yakın, şu an kahverengi kına yaktıktan sonra koyulaştı Bi daha da düzelmedi :)Merhabalar,