Tresan papatyalı benim saçlarımda az da olsa değişiklik yaptı. Yarım ton kadar açıldı saç rengim. Özellikle önleri daha çok açıldı. Ayrıca içeriğinde dimethicone olmadığı halde saçlarımı yumuşacık yaptı.Kullanmaya devam ettikçe daha çok açacağını düşünüyorum... Tavsiye ederim.
o kadar çok tarif var ki kafam karıştı şimdi :44::44:
benim saçım siyah ama hiç boya kullanmadım
hafif açmak için napıcam saçıma???
Maydanoz suyu saç rengini açıyor canım benim halamın kızı uygulamıştı saçlarına:26:
Maydanoz suyu saç rengini açıyor canım benim halamın kızı uygulamıştı saçlarına:26:
anlamadım şimdi :44::44:hint yağı kaşı koyulaştırır kızlar öyle biliyorum. kuru papatyayı kaynatıp güneşte beklettikten sonra 1 ton falan açılıyormuş.
yaaa arkadaşlar benim saçımda biraz beyaz var.bebek planları yaptığım için saçımı boyamak istemiyorum.kına sürersem o beyazlar belirgin bi şekilde açık kırmızı görünür mü acaba?yoksa diğerlerinin arasında pek farkedilmez mi?kararsız kaldım.fikir verirmisiniz?
bende ceviz yaprağını kullanıyorum.. saçı koyu kestane rengine çewiriyo.. ama bişeyi merak ediyom bilen war mı?? cewiz koyu bi renk yapıyosa ten renqimizi de koyu mu yapar acaba?????? bu sorunn cewabını bilen bana ulaşsın
Benim sacim kizil. 1 saat once papatya kaynattim icine ihlamurda kattim kaynadktan snr bemiks ve evigende koydm butun sacima surdum kuruttum snr tekrar surdm smdi kurumasini beklyrm yatcam sbh yikicam tabi sac kalmssa :))))))