Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.500 mübende saree giymek istiyorum ama organizasyonlarda yok kaftan var hep özel dikim içinde 3.500 istediler ne yapacağım bilmiyorum
organizasyon mu tuttun canım sen nasıl bir kına düşündün birde kiraladığın yerin isminide verir misin??ben saree giycem kınamda 18 gün sonra bu arada :) hint kıyafeti bulmak çok zor bulsanda pahalı baya kiraladım bende 500 liraya eminönünde çok yer var araştırırsan bulursun canım :)
bende saree giymek istiyorum ama organizasyonlarda yok kaftan var hep özel dikim içinde 3.500 istediler ne yapacağım bilmiyorum
kesinlikle çok istemişler canım ya jasmin kına organizasyonunda kaftan dahil paketler var içinde saree de var ama henüzz gidip konuşmadım en kısa zaman onlarlada görüşmek istiyorum
salonun organizasyonu var canım ama saree yok sadece bindallı bende hint konseptli istiyorum ama bindallı da giymek istiyorum kına yakılırken hint elbisesi çok uygun olmaz diye düşündüm önce sareeyle giriş yapcam sonra bindallı :)organizasyon mu tuttun canım sen nasıl bir kına düşündün birde kiraladığın yerin isminide verir misin??
asmina canım ümraniyede :)teşekkür ederim sen hangi salonu tuttun canım bende bakıyorumda bilgi olsun :))
teşekkür ederim canım :)asmina canım ümraniyede :)