şimdi bu gelin hamamı olayı için ben dün birkaç yerle görüştüm hatta dün gece kayınvalidemle bir tanesine katıldık...şans bu ya,yazlık komşularından birinin kızının gelin hamamı varmış biz de gidip görme fırsatı bulduk...
gelecek misafir sayısına göre uygun büyüklükte herhangi bir hamamla anlaşılıp,hamam tamamen kapatılıyo...bizim akşam gittiğimizde geniş bi giriş var...işte orda eşyaların koyulabilmesi için dolaplar ve sıra sıra oturma yerleri,orta kısımda da daha yüksek pist gibi bi bölüm var..
giyinip-soyunma için ayrı bi yer yok ve benm sinirimi bozan kısım o...görüntü kirliliği olabilir...2 tane roman çalgıcı vardı ve 1 tane de dansöz...çal çal oynaaaakaydirigubbakcemile2
kız tarafı ikramlar hazırlayıp,masalara açık büfe şeklinde koymuş...bu arada isteyenler banyo kısmına geçip yıkanabiliyo,dilayenler de sadece oturup seyrediyo...
olay bundan ibarettt...:lepi:[/QUOTE]
merhaba bende bursada kına mekanı arıyorum O halvet hahamı dedikleri yer hariç dün gitik pislikten geçilmiyordu acaba sn nerseyı tuttun yardımcı olab,lirsen cok seviniiirm...bende kınamı hammada yapacagım da aciiil....ve de kaç kişilik bilgi veririsen cok seviniriiim