• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına mı yoksa gelin hamamı mı?

benim anlaştığım hamam sahibi müzik işini halletti. darbuka-keman-tef çalan 3 bayan ve 1 dansöz. Umarım aksilik olmaz

bencede imkanın varsa yap derımm benımde eylul de dugunum varr bende har ikisinide yapmayı dusunuyorumm sonucta bı kere olcak seyler bunlarr

şimdi bu gelin hamamı olayı için ben dün birkaç yerle görüştüm hatta dün gece kayınvalidemle bir tanesine katıldık...şans bu ya,yazlık komşularından birinin kızının gelin hamamı varmış biz de gidip görme fırsatı bulduk...
gelecek misafir sayısına göre uygun büyüklükte herhangi bir hamamla anlaşılıp,hamam tamamen kapatılıyo...bizim akşam gittiğimizde geniş bi giriş var...işte orda eşyaların koyulabilmesi için dolaplar ve sıra sıra oturma yerleri,orta kısımda da daha yüksek pist gibi bi bölüm var..
giyinip-soyunma için ayrı bi yer yok ve benm sinirimi bozan kısım o...görüntü kirliliği olabilir...2 tane roman çalgıcı vardı ve 1 tane de dansöz...çal çal oynaaaakaydirigubbakcemile2
kız tarafı ikramlar hazırlayıp,masalara açık büfe şeklinde koymuş...bu arada isteyenler banyo kısmına geçip yıkanabiliyo,dilayenler de sadece oturup seyrediyo...
olay bundan ibarettt...:lepi:[/QUOTE]

merhaba bende bursada kına mekanı arıyorum O halvet hahamı dedikleri yer hariç dün gitik pislikten geçilmiyordu acaba sn nerseyı tuttun yardımcı olab,lirsen cok seviniiirm...bende kınamı hammada yapacagım da aciiil....ve de kaç kişilik bilgi veririsen cok seviniriiim

super ya ben de temmuzda gelin hamamı dusunuyorum kına da ayrı olucak ama. izmirde anemon otele sordum ama hala fiyat yollamadılar bakalım ne olcak bir de karsıyakada alibey hamamı varmıs oraya da sorucaz :D eglenceli olur diye dusunuyoruz
umarım izmirin temmuzunda sıcaktan bayılmayız :D

bede hem hamam hem kına yapacagım bursada keçeli hamımını tuttuk,hediyelerim de lavanta kadifeleri ve yelpazeler olcak..:)

alibey hamamı çok küçük
kapatman lazım
karataş hamamına da bak istersen

hmm ben de kapatayım diyodum ama tabi fiyatları bilmedigim için daha oyle dusunuyorum.. bi fiyatları yollasınlar bana da bakalım ne olcak..ama karatas olmaz uzak bize o sıcakta cok zor olur bizim için herkesin de arabası yok geleceklerden..cok saol tavsiye icin..

bu arada hediyede mi veriliyormuss gelin hamamında ben bilmiyordum onuda dusunmek gerek o zaman :D

ıstanbul'da gidilebilecek düzgün bir hamam var mı? Ben de yapmak istiyorum...

alibey hamamı çok küçük
kapatman lazım
karataş hamamına da bak istersen

canım hangi hamamda yaptın sen , nasıl oldu ,bende düşünüyorum ama kararsız kaldım,neler yapılıyo bilmiyorum hiç mesela kına filan yakılıyomu nasıl yakılıyo ;maliyet nasıldı bilmiyorumkismile

aa hamam olayı varmı hala çevremde hiç duymadım yapan olsun yap kınayı tabi ama hamam olayı ilginç geldi bana

şimmdii şöyle ki bizde kına şart ama bana böyle bir seçenek sunsalar kesinlikle hamamı tercih ederdim daha eğlenceli ayy kına gecesi aklıma geldikçe bile zaten gözlerim doluyor,çok az kaldıı:(

mrb kızlar bende gelecek ay gelin hamamı yapıcam ama hamada ne yapaılır nasıl yapılır bilgim yok birde ankaradan bilgisi olan varsa ltf yardım etsin dansöz nerden bulunur :)eyvahedigeldismile

Benim de aklıma giriyorsunuz kızlar ya ben de yapmak istiyorummmm; ama burası küçük bir yer temiz, nezih bir hamam bulabilir miyiym ki araştırmalara başlayayım hemen.

Back