Kına Gecesi Kına Mekanı Yardımmmm!!!

MimPuntar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
34
1
36
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Zar zor düğün mekanına karar verdikten sonra şimdi sıra kına gecesi için mekan bulmada...Biraz şık bir mekan olsun ama fiyatıda uygun olsun istiyorum. Ailem eve çok yakın bir düğün salonu ile anlaşalım istiyor ama ben istemiyorum. Bizim buralardada öyle aman aman bir düğün salonuda yok. Ama buralardan uzaklaşırsam katılımda az olcak. Farklı olsun istiyorsam evden uzaklaşmak gerekiyor. Arada kaldım resmen.
Sutan sarnıcı çok seviyorum mesela. Ben teklif istediğimde gelen rakamlar çok oluyor. ancak bir kaç kişiden duydum düğün için 6-7bine anlaşılııyormuş...Ben sorunca kişi başı min 80 tl deniyor(Tabii bu düğün için verilen rakamlardı) Hafta içi olacak olan kına gecesi için bu rakamın çok çok daha az olacağını düşünüyorum ama bilmiyorum. Farklı olsun, ucuz olsun eve yakın olsun...Hepsi bir arada nasıl olacak yahu ((

seni bn kadar iyi anlayan olamaz sabahtan aksama kadar gündem buydu bizim ewde kına nere olacak en sonundaaa bizim sitenin gazinosu var orda yapmaya karar verdik birde fasıl ekibi çagıracazzz bakalım nasl olacak

inşallah güzel olur

Ne güzel çözmüşsünüz...İnşallah bende bir mekan bulabilirim....Şık bir yer olsun istiyorum, Çevremiz kalabalık arkadaş grubum kalabalık...küçük yer olmuyor vs vsvs sorunlar bitmiyor evlenmek ne zor işmiş....

Ne güzel çözmüşsünüz...İnşallah bende bir mekan bulabilirim....Şık bir yer olsun istiyorum, Çevremiz kalabalık arkadaş grubum kalabalık...küçük yer olmuyor vs vsvs sorunlar bitmiyor evlenmek ne zor işmiş....

nerdesin nerelerde arıyon nasıl bi yer arıyon kaç kişilik hiç bişi yazmamışın ki canım ama :26:

bende izmirde yaşıyorum kına mekanı için evime yakın yerlerde pek güzel yer yok biraz uzaklaştım evimin olduğu yerden küçük bir minivüs, otobüs gibi bişi kiralıcam yer kesinleşince en azından içime sinen yerde olurr :) sende öyle birşey yapabilirsin yakın bir yer bulamazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…