Kına Kıyafetlerimizi de Görelim

sehnsucht BOYDAN RESMıN YOK MU ÇOK BEĞENDıM ELBıSENı.BOYDAN RESMıNı VE NERDEN ALDIĞINI EKLEYEBıLıR MıSıN?

hepiniz çok güzeel olmuşsunuz arkadaşlar Allah bir yastıkta kocatsın inş... kuzenlerimin resimlerini eklicem ama bi bulabilirsem kafamçokkarıştı

bunlarda kuzenlerimin kına kıyafetleri umarım beğenirsiniz:enbuyukkk:

Eklentiler

• $EE1.JPG
    38,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $EE2.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $S1.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $S2.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 71
elbisen cok güzellll yaaaaaa opuyorumnanaktan
sağol canım
sehnsucht BOYDAN RESMİN YOK MU ÇOK BEĞENDİM ELBİSENİ.BOYDAN RESMİNİ VE NERDEN ALDIĞINI EKLEYEBİLİR MİSİN?

teşekkür ederim sitede daha önce bütün kına resimlerim vardı 1 ay kadar durdu, sonra sildim ve ceza aldım onun için tekrar ekleyemiyorum. içi dikildi kaftan hazır ankaradan aldım ama yurtdışından siparişle geldi 32-34 beden olduğum için

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bu da benim çok sevdiğim bi arkadaşımın kınada giydikleri inş bigün kendi kıyafetimi de eklerim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sehnsucht ankaradan nerden aldın ya benimde temmuzda kınam var ankarada arkadaşlarım var olmadı aldırırım onlara çok beğendim gerçekten.mağazanın adını hatırlıyorsan çok sevinirim.

vallaha heveslendım hepınıze oyle guzel olmussunuz ki biran önce evlenmek istedim

harikasınız arkadaşlar ya kıyafetler yakıyo yani,inşallah benim kına kıyafetimi de eklemek nasib olur, Allah bir ömür boyu mutlu etsin cümlemizi.

kızlar dayanamadım bende ekledim ben kınamda 5 kıyafet değiştirdim anladınız sanırım biz arnavutuz :) ama gerçektende çok hoş oluyo tabi soyunma odası haricideki zamanlar hoş oluyo:)

evet canım bilirim arnavutları bende trakyalım sizin kadar olmasada bizdede bir kaç tane giyilir...

ya bende kına için kırmızı kabarık bi tuvalet istiyorummmmmm.ya kiralığa bile 600 falan dediler kına gecesi için fazla değilmi kızlar. gelinlik olsa sorun değilde kına oluncaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…