Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuş değişik değişik arnavutmusunuz arnavutlar böyle kına da 4-5 kıyafet değişittiriyolar..
yok canım arnavut değiliz tekirdağlıyım, o akşam giymem için hem halam hemde kayınvalidem almış tesadüf bende ikisinide kırmamak için giydim ama kınada herkes çok ilginç buldu...a.s.
ayy ne kadar hoş olmuş cnm ya bende adetlerımıze cok bağlıyımdr severım yanı cok cokcok harıka olmuşssun hele o kırmızı gıyıp kızlarla bır olan foto bayıldım pekı o elbıselerı kızlara kım alıyo yada onlara kım verıyo
nıltol cnm bıde baştakı bayanda neden tulbent var kolunda(erkeklerde sadıc denılırde bayanlarda unuttum ondan mı)
anam okadr kişiye aynı dsen aynı oyalanmış tulbent ne zor iş bu masallah bu arada nerelısın cok merak ettım
bıde herseyın super senın ya evn kavanozların herseyın:roflol:
ha bıde bohcaların
![]()
canım bu kıyafeti boydan görme şansımız yokmu çok güzele benziyor.merak ettimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
![]()
canım bu kıyafeti boydan görme şansımız yokmu çok güzele benziyor.merak ettimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bende cok begendim kaydirigubbakcemile2 Bende böyle bir elbise düsünüyorum kina gecem icin. Sen hazir mi aldin, yoksa diktirdin mi?