• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına için elbiseme karar veremedim

burdaki resimleri gördükten sonra imrendim valla arnavutlara gelin mi gitsem ???

Bende bir arnavut kızıyım kına gecemde 3 tane elbise 1 tanede şalvar giymiştim resimleri yükleyebilirsem gönderecem sana.Arnavutlara gelin olmakla çok şanslısın.Çok memnun oldum..:)

Canım kıyaftlerin çok hoşmuş..
Fotolar için teşekkür ederim a.s.
Ömür ßoyu mutluluklar olsun hepimize :nazar:
ßende arnavut kızıyım ama Giresunlu'lara gelin gidicem kısmetse kaydirigubbakcemile3
Görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5

olmadı sanırım :uhm:

Canım bişi görünmüyo yinede teşekkür ederim a.s.

burdaki resimleri gördükten sonra imrendim valla arnavutlara gelin mi gitsem ???

Hiçbir şekilde pişman olmazsın ..
Hakkında Hayırlısı olsun a.s.

arnavutgüzeli gerçekten çok hoş ve değişik kıyafet bayıldım canım benim allah yuvanızdan sağlık mutluluk eksik etmesin bir yastıkta kocayın inşallah:Saruboceq:

arnavutgüzeli gerçekten çok hoş ve değişik kıyafet bayıldım canım benim allah yuvanızdan sağlık mutluluk eksik etmesin bir yastıkta kocayın inşallah:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiin:Saruboceq: cümlemiziii..teşekür ederim canıııım çok sağol beğendiğine sevindim..:asigim:

arnavutgüzeli84 bu tarz bişeyi bulabilir ya da diktirebilir miyim acaba? ben buna bayıldım da....delikafadulden bu yaz düğünüm var canım alt tarafının da resmini eklemen mümkün müü?:utangac:

canıııım gerçekten hiç bilmiyorum ben kosovadan getirtim.bunlar benim annemden kalan..bir arkadaş yazmıştı istnabulda varmış dikilen yer.bu tarz yapıyolarmış,sen modelini götür yeter.ama kafamdakiinden bulabilirmisin hiç sanmıyorum ,çünkü özel bir yapım gerçek altın liralarla işli dayımın hediyesiydi..inşallah sende yaptırbailirsen yaptır gerçekten ilerde çocuğunada hatıra kalabilecek değerde..altı tamamen şalvar ama 17 metree:))öyle olması gerekir satenden..resmini ekleyebilirsem koyarım mutlakaa,neden olmasın..kemer oluyo belinde oda altından..meselaa daha değişik tarzda da yapılıyo benim zamanımda yoktu yeni çıktı fikir olsun diye söylüyorum.paça kısmı hep kadife üstünde altın oyalarla işleniyoo ama dar yapılıcak üstü bombeli olucak.onunda resmini bulursam bizim gelinlerden sana söz eklerim.o gecenin ve o yılın konuşulan tek gelini sen olursun artıııık:))))

teşekkür ederim canım çok güzel olmuşsun..umarım ben de istediğim gibi bişeler bulabilirim..kaydirigubbakcemile5

bulursun tabiiii,hemde daha güzeliniii..ben çok şık şeyler görüyorum bu aralar..eminim sende daha güzelini bulucaksın.ayrıca iltifatın için çok teşekürederiiiim,beni utandırıyosunuuuz:))

Back