• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına için elbiseme karar veremedim

yeni36065qh2.jpg
buda kaftanın önü

Arkadaslar önerdiğinizz resimler için teşekkür ederim fakat önerdiğinizz resimler benim istediğim model değill..:1no2::1no2:
benim anlatmak istediğim saten kumas üzerine güpürle dikilmiş boydan elbise o tarz modeller arıyorum internette çok arastırdım ama bulamadım :1no2:
umarım anlatabilmişimdir :1rolleyes:fisfisfisyerimseniben[/QU

öncelikle tebrik ederim anlatmak istediğinizi anladım sanırım arkadaşlarımın çoğu arnavut kına gecelerinde en az 7-8 adet kıyafet değiştirdiler.sana bir link vereyim orada bazı modeller var bakabilirsin. .:: ZELİHA MODAEVİ ::.
A7 e A 26 ya bayıldım,çok hoş duruyor,A40 ta güselmiş,allah hayırlısını nasip etsin çanım,mutlu olursun inşallah!a.s.

Arkadaslar önerdiğinizz resimler için teşekkür ederim fakat önerdiğinizz resimler benim istediğim model değill..:1no2::1no2:
benim anlatmak istediğim saten kumas üzerine güpürle dikilmiş boydan elbise o tarz modeller arıyorum internette çok arastırdım ama bulamadım :1no2:
umarım anlatabilmişimdir :1rolleyes:fisfisfisyerimseniben

albümler kısmında bir arnavut arkadaiş kına gecesi için bir kıyafet giymişti, kapalıydı o ama çok güzeldi...denersen bulursun belki

canım bende makedonyalıyım 5 tane kıyafet değiştirdim 5.si senin dediğinden ama resim eklemeyi bilmiyorum malesef üstü boncuk işlemeli güpür altı kuyruklu satendi basen kısmında yanda broş etek kısmınada model koymuştum çok güzeldi

Son düzenleme:
selam kızlaaar BEN ARNAVUTUUM VE BENİM KINALIĞM bizim ordan geldi anne yadigarıı..çok isterdim sizede giydirmeyiii..ben çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca keşke imkanım olsada gönderseydiim..ben normal kına elbisesi giydim sonra kınam yakılmasına yakın değiştirdim ve içeri gelince herkez şaşırdı resmen hayran oldulaar ..ama gerçekten çok güzeeeeldii..ben ilk başta teredüt etmiştim giyip giymemektee amaa iyiki giymişim bir yıl benim kıyafetimi konuştular..KAFAMDAKİ tazves ALTIN LİRALI İŞLİ ANNEMDEN HATRA,KEMER ALTIN VE YELEK ALTIN İPLİKTEN İŞLİİ:))EĞER RESMİMİ YÜKLEYEBİİRSEM EKLİYCEM SİZE SÖZ.HEM FİKİR EDİNİRSİNİİİZ..ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ,HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN KIZLAAR..sevgiler

Teşekkür ederim sağol canım ..
Seninde hayırlı ugurlu olsun ömür boyu mutluluklar :nazar:
Önerilerin içinde çok sagol canım benim:1hug:

öncelikle tebrik ederim anlatmak istediğinizi anladım sanırım arkadaşlarımın çoğu arnavut kına gecelerinde en az 7-8 adet kıyafet değiştirdiler.sana bir link vereyim orada bazı modeller var bakabilirsin. .:: ZELİHA MODAEVİ ::.

Hımm evet canım arnavutlar öyle benim o adetler çok hoşuma gidiyo ben arnavut kızıyım ama giresunlulara gelin gidicem kısmetse bizim adetleri devam ettirmek için 2 tane kıyafet diktiricezz allah izin verirse :Saruboceq:
Canım benim sağol allah razı olsun o kadar güzel modeller varki tam istediğim modeller Allah Razı olsun çok sağol gercekten çok mutlu oldum bulamayacagım diye çok üzülüyodum acıkcası gercekten çok sağol a.s.
A7 e A 26 ya bayıldım,çok hoş duruyor,A40 ta güselmiş,allah hayırlısını nasip etsin çanım,mutlu olursun inşallah!a.s.

Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin sağol canım sanada ömür boyu mutluluklar ..:nazar:
Canım senin dediğin modellere baktım A 26 çok hoşuma gitti ama diğerlerinide güzelce incelicem sağolasın önerilerin içina.s.
canım bende makedonyalıyım 5 tane kıyafet değiştirdim 5.si senin dediğinden ama resim eklemeyi bilmiyorum malesef üstü boncuk işlemeli güpür altı kuyruklu satendi basen kısmında yanda broş etek kısmınada model koymuştum çok güzeldi

Eminim çok güzeldir canım ömür boyu mutluluklar :nazar:
Önerin için teşekkürler a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canıım benim eklemeye çalışıyorum ..sırf sana fikir olsun diyee..ImageShack - Image Hosting :: jbonw121413302ym5.jpg

umarım beğenirsiin tatlım..güzel dileklerin için çok sağol darısı seninde başına sende çok mutlu ol gülüm..

umarım beğenirsiin tatlım..güzel dileklerin için çok sağol darısı seninde başına sende çok mutlu ol gülüm..

Amin Amin canım benim sağolasın inşallah hepimiz mutlu oluruzz..
Canım çok güzel olmussun ömür ßoyu mutluluklar :nazar:
߀nde Allah izin verirse Şalvar giyicem ama basındaki tazvesi ilk defa gördüm çok ilginç ama çok hoş duruyo değişik bi hava vermiş tşk ederim canım benim için resim koydugun için sağol a.s.

nedeemeek beğendiğine sevindiiim..dedimyaa sırf sana fikir olsun diye koydum çünkü değişik birşey aslına bizim oralardaa zaten herkez takıyodaa burda pek görülmemiş birşey..güzel dileklerin için çok sağool gülüüm..inşallaah seninkisiii daha da güzel oluur herkez imreniir sende koyarsın resminiii..sende sağol

ben senın yazını gorunce uye oldum ben arnavutum sana soyle yardım edebılırım eyub alıbeykoye gelebılırsen ıstedın gıbı elbıse yaptıra bılırsın cok model varda resım koymayı bılmıyorum sana mutluluklar

ay canim sen nisanlimisin,Allah tamamina erdirsin,bi yastikta kocatsin iyisallah,mutlulugunuz bozulmasin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben senın yazını gorunce uye oldum ben arnavutum sana soyle yardım edebılırım eyub alıbeykoye gelebılırsen ıstedın gıbı elbıse yaptıra bılırsın cok model varda resım koymayı bılmıyorum sana mutluluklar

Raßßim Hepimiz Mutlu Etsin Teşekkür Ederim Sağolasın a.s.
Alibeyköy'ü biliyorum bi tanıdıklara danıstım ama bayagı ucuk fiyatlar verdiler:bbo:

nedeemeek beğendiğine sevindiiim..dedimyaa sırf sana fikir olsun diye koydum çünkü değişik birşey aslına bizim oralardaa zaten herkez takıyodaa burda pek görülmemiş birşey..güzel dileklerin için çok sağool gülüüm..inşallaah seninkisiii daha da güzel oluur herkez imreniir sende koyarsın resminiii..sende sağol

Canım ßenim Sağolasın Çok Öpüyorum a.s.a.s.

gerçi şalvar tarzı giyicem demişsiniz ama bu da size fikir verebilir diye düşündüm :)

Evet canım şalvar giyicem Allah izin verirse ..
Olsun belki diğer arkadaslara fikir olabilir ..
Çok teşekkürler sağolasın a.s.

ay canim sen nisanlimisin,Allah tamamina erdirsin,bi yastikta kocatsin iyisallah,mutlulugunuz bozulmasin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet canım nişanlıyım yerimseniben
Çok teşekkür Ederim İyi Dileklerin için ..
Allah Razı olsun canım ßenim a.s.a.s.

ßenimle fikirlerinizi paylaştığınızz için çok sağolun kızlar ..a.s.
Allah Hepinizden Razı olsun
Seviyorum hepinizi :1hug:

:enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir arnavut kızıyım kına gecemde 3 tane elbise 1 tanede şalvar giymiştim resimleri yükleyebilirsem gönderecem sana.Arnavutlara gelin olmakla çok şanslısın.Çok memnun oldum..:)

Back