Kına Gecesi kına gecesini evde yapma

canım söyle nişanlına bence anacığınıda alsın gelsin.oğlu evleniyor 10 saatide çekiversin bişi olmaz:)

Ya canım ben koşuşturmaktan giremedim siteye, geç oldu ama belki merak edenler vardır, dediğin detaylar dışın evini süsleyebilirsin biz led ışıklar almıştık.. Yiyecek olarak biz pide ayran dağıttık sonra eğlencelere başladık...

Benimde 4 ay once kuzenim evlendi kinasi evde oldu cok sıcak ve samimi bir ortam vardi erkek tarafi gec geldi zaten onlar gelene kadar biz baya vakit gecirdik geldiler kinayi yaktilar biraz kalıp gittiler evi tullerle suslemistik kapiya da kina evi diye yazi asmistik kuruyemiş ve icecek ikram edildi bir de kuzenim magnetli süs dagitti genc kizlara.Benimde 8 ay sonra dugunum olacak evde yapmayi düşünüyorum sadece cok yakin bayanlar davetli olacak aslinda yazin olsa terasimiz var guzel olur ama malesef ocak ayinda olacak:) Bi de kuzenin kinasi dugunden bir gun once oldu evde nede olsa denildi ama yine de baya bir yorgunluk oluyor benim dugunum cumartesi peraembe aksami yapmayi düşünüyoruz ki cuma gunu herkes dinlenebilsin

Son düzenleme:
ben de kına gecemi evde yapmayı düşünüyorum da hiç bir fikrim yok damat kına sonuna kadar kalmıyor mu ? sokakta yapılan yada salonda yapılan kınalardaki gibi gelini kucağına almıyor mu ? bir de bildiğin bindallı mı giymek gerekiyor bazı arkadaşlarda kına gecesinde kırmızı abiye filan giydiklerini gördüm de evde nasıl bişey giyilmeli karar veremedim ses sistemi ayarlayamam diye düşünüyorum laptoptan müzik açarım 5+1 ayarlarım öyle hallederim diye düşündüm, kapıya kına evi yazmak güzelmiş iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…