-
- Konu Sahibi Pati12sever
Arkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.
Amin çooook teşekkür ederim. Rabbim sizin de yuvanızdan sağlık ve huzuru eksik etmez inşallahhhKına yakılacağı zaman kırmızı duvak falan taktınız değil mi ekstra bir şey yaptınız mı peki
Nasıl istiyorsanız o şekilde yapacaksınız tabi ki.. Hem neden bu kadar tuhaf karşıladılar onunda anlayamadım sanki ilk kez böyle birşey duymuşlar.. Bunu yapan çok gelin var.. Sizde öyle istiyorsanız öyle yapın. Gelinliğin üzerine kına gecesinde kaftan giyen de gördüm.. Güzel bir seçim yaparsanız çok da güzel oluyor açıkçası.. O şekilde birşey düşünebilirsiniz..Arkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.
Kız gelinlik giymek mi en rahatı?Bindallı ya da kaftan pek sevmiyorum hani son saat abiye mi giysem diye baktım ama abiyeler de çok sade geldiler gözüme ama gelinlik en rahatı bence
ilk başlarda gelinlik giy bence kınayı düğün sonuna doğru ayarlayın, sadece kaftan al onu gelinliğinin üzerine giyersin iç astarını giymek senin için zor olur. Tuhaf karşılanacak bir durumda yok bence, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap kimseyi dinleme.Arkadaşlar babamın işi gereği memleketimizden farklı bir şehirdeyiz uzun yıllardır. Çoğu akrabamız da memelekette değil. Yaza düğünüm var inşallah. Kına şuan yaşadığım şehirde olacak ama düğün nişanlımın memleketinde 4 saat uzaklıkta bir şehirde olacak. Ben kına gecemde gelinlik giymek istiyorum çünkü malum korona var yaza ne olacağı belli değil herkes düğüne katılamayabilir. Hem de yaşadığım şehirdeki herks düğüne gelemez. Yaşadığım şehirdekilerin de beni gelinlikle görebilmesini istiyorum. Tesettürlüyüm o yüzden aynı gece de hem bindallı hem gelinlik giymek benim için zor olur. Benim ailem karışmak isteklerime fakat nişanlımın ailesine kına gecesi gelinlik giymek istediğimi söylediğim zaman çok tuhaf akrşıladılar. Kimse "sen nasıl istersen" demedi. "olur mu ki öyle" "bindallı istemezsen abiye alalım" "ikisini de giy". Kendimi kötü hissediyorum. Sizce olmaz mı. Kına yakılırken başıma kırmızı duvak takılıyor zaten. Fikriniz nedir ? Kına gecesinde gelinlik giyen oldu mu? Bu arada kınadan sonraki gün gelin alma ve fotoğraf çekimi. Ertesi günde düğün olacak yan, 3 gün giymiş olacağım gelinliği.