Kına Gecesinde Gelinlik Giymek???

Canın nasıl istiyorsa öyle yap gün senin sonuçta benim de iki farklı ilde oldu ama memleketimde hem gelinlik hem Bindallı giydim kapalıyım da. Bindallının uzun tüllü fes kısmı vardı ayrı bir türbana hiç ihtiyaç yoktu. Eşimin memlekette sadece gelinlik giydim

kına günü kirlenmez diye düşündüm , fotoğraf çekimi günü kirlense bile düğün zaten kır düğünü olacak her türlü kirlenebilir bu sorun olmaz diye düşündüm ama tesettürde kıyafet değiştirmek zor

bindallıyı kına yakılacağı zaman mı giydiniz? Peki en başta düğün gibi mi başladı kına geceniz? İLk dans vs

düğün gibi ilk kısım bittikten sonra erkekler çıktı galiba salondan. Nasıl oldu o kısım yani nasıl çıktılar

bindallıyı kına yakılacağı zaman mı giydiniz? Peki en başta düğün gibi mi başladı kına geceniz? İLk dans vs
Evet kına zamanı giydim zor olmadı açıkçası. İlk düğün gibi başladı evet giriş dans vs.
Ayrı memleket olunca bizim tarafta tek gün yaptık hem kına hem düğün oldu ayrı istemedim

burdaki amacım yaşadığım yerdeki inanların düğüne gelemeyecek olması.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim pişman etmesin inşallah.AMIN.
Konuya gelirsek bende kına gecemi memlekette yaptım cok ta güzel gelinligimi giydim...1 ay sonrada istanbul da dugunumde de gelinligimi giydim ...hiçte anormal değil..içinden geleni yap canım...MUTLULUKLAR

Yuzde yuz haklisiniz. Yani insanlarin sizi gelinlikle gormesi sizin disinizde kimse icin cok onemli bir konu degil bence cooook cok yakin akrabalar disinda. E onlar da dugune gelir zaten. Ben sahit olsam cok garipserdim, her kiyafetin yeri ayri sonucta

Amin çooook teşekkür ederim. Rabbim sizin de yuvanızdan sağlık ve huzuru eksik etmez inşallahhh Kına yakılacağı zaman kırmızı duvak falan taktınız değil mi ekstra bir şey yaptınız mı peki

burdaki amacım yaşadığım yerdeki inanların düğüne gelemeyecek olması.
Yakın olanlar gelir gelemeyenler için ne kadar önemlidir sizin gelinlik giymeniz bilemedim açıkçası.

Ama bu benim fikrim tabi.

Siz gönlünüzden nasıl geçiriyorsa öyle yapın.

Akrabalarımız uzak şehirlerdeler. Yani sıkıntı zaten düğüne insanların gelemeyecek olması ve benim de kınada bu sebepten gelinlik giymek istemem

Yakın olanlar gelir gelemeyenler için ne kadar önemlidir sizin gelinlik giymeniz bilemedim açıkçası.

Ama bu benim fikrim tabi.

Siz gönlünüzden nasıl geçiriyorsa öyle yapın.
ŞEhirler çok uzak ve alaksız yerlerdeler. Korona devam ederse akrabalarım düğüne katılamayabilir

Ilk evliligimdi canım tabikide duvak taktım evvet kırmızı idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…