• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi KINA GECESİ...

Kına gecesi şartmı ya ben yapmadım arkadaşlarımla çıktım eğlendim süperdi :)

Bizdede kınalar beraber olur. Ve gecen seneki kınamda tamamen hint konsepti olusturmustum. Bindallıdansa hint kıyafeti giymek, hint müzikleriyle ortaya cıkmak daha farklı geldi. Tabi organizasyon şirketi sart bunlar için. Hı bide eşimle sahneye cıktıktan sonr aherkes kocaman bi yuvarlK olusturup yere çöktü ve yeşim salkımın kına gecesi şarkısında ortada sadece ben dansettim. Sonrasında zaten o yörede ne yapılıyorsa ona dönüyo kına;)

Hı bu arada eğer sen de her ayrıntıya fazla önem veriyorsan( ben burdaki ya amaan cıkın eglenın kasmayın diyen arkadaslara pek katılamıyorum herseyim farklı guzel olsun dıye ugrastım) bu büyük kınanın öncrki günü mutlaka bi kıma hamamı dusun derim. Hem kınadan cokk daha eğlenceli oluyo hemde düğün öncrsi bi kahve masajı gevşemeye birebir;)

Biz kınada beraber girdik eşimle. Düğünümüzde ben babamla girdim salona eşim arkadaşlarıyla gelini salonda alkışlarla beklediler. İyi ki de babamla girmişim :)

İlle de konsept yapmak istiyorsan canım, kıma tepsisiyle oynaya oynaya gir eşin pistte seni beklesin. Veya eşin erkek arkadaşlarıyla girsin salona sonra sen en başta tepsiyle arkanda arkadaşlarınla girersin? Bi kına da görmüştüm çok güzeldi

Back