• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi KINA GECESİ...

Bizde de karma olur kına geceleri. Normalde bekarlığa veda yapmaya niyetliydim ama bizim düğün başka şehirde olacak, bu sebeple kınayı da düğün gibi yapicaz :) hayırlısı olsun canim
Yani ikimizde her iki ailenin evlenen ilk çocuklarıyız ve aileler bizden heyecanlı olunca eğlence düğün yarışına giriliyor bildiğin;)

o kalabalikta organizator olmadan bi konsept belirleyip uygulamak imkansizdan daha zor bence cunku insanlari alisilmisin disinda bi kina gecesine adapte etmek bayagi skintili.
extra sevgili @bilgecenin de dedigi gibi yoresel bi dans ile renklendirebilirsiniz veya benimde cok sevdigim zeybek dansi da cok yakisir. kasmayin bence,eglencenize bakin,konsept durumlarinda falan diger misafirler uymayinca keyif kaciyor,iisimi herkesin gonlunce eglenecegi rahat bi eglence olsun fikrindeyim:KK66: mutluluklar

Herkesi memnun etmek zor evet ama en azından aa şu da farklı oldu diyeyim istiyorum. O nedenle farklıbişeler aradım. İlginize teşekkür ederim. :KK52:

Kız- Erkek karışık kına gecesine rastlamadım henüz. Burda kına organizasyoncuları var, kına gecesinde gelin çıkarken yanında kızların arasında çıkıyor, gelin ortaya geçiyo ve oturuyo, kızlar etrafında halka oluşturuyor, kızlardan birinin elinde bir testi oluyo o testiyle gelinin etrafında oynuyo biraz, sonra başka bi kıza veriyo kız oynuyo testiyle, böyle böyle testi herkesi dolaşıyo en son da gelinin görümcesi testiyle oynayıp testiyi yerde kırıyor ve gelin kalkıp görümceyle oynamaya başlıyo. bu tarz bişeyi yanınızda eşiniz olduğu halde de yapabilirsiniz bence.
Yorumu okuyunca dasirdim yazmaknistedim eekek kiz karisik kinaya rastlamadm demissinizde bende hic tek kizlarin oldguna rastlamdm bzm burda hep karisik olur kizada erkegede kina yakilir dugun gbi oynanir falan hatta :)
Demekki heryerde farkli oluyor

Yorumu okuyunca dasirdim yazmaknistedim eekek kiz karisik kinaya rastlamadm demissinizde bende hic tek kizlarin oldguna rastlamdm bzm burda hep karisik olur kizada erkegede kina yakilir dugun gbi oynanir falan hatta :)
Demekki heryerde farkli oluyor

Evet bizde tutulan salonda erkek görevli dahi olmaz. Kapalı kadınlar, kızlar açılır herkes güzel elbiselerini giyer saçlarını yaptırır falan rahat rahat eğlenir herkes. Erkekler de kendilerine ayrı kısır gecesi denir ayrı bi kına gecesi yaparlar. Onlarda hep erkek olarak eğlenirler :)

Evet bizde tutulan salonda erkek görevli dahi olmaz. Kapalı kadınlar, kızlar açılır herkes güzel elbiselerini giyer saçlarını yaptırır falan rahat rahat eğlenir herkes. Erkekler de kendilerine ayrı kısır gecesi denir ayrı bi kına gecesi yaparlar. Onlarda hep erkek olarak eğlenirler :)

Degisikmis hc duymamistim :)

Ama bence güzel, düğünden bi farkı oluyo en azından. Bi de kapalılar içinde güzel oluyo, herkes abiyesini güzel elbisesini giyip geliyo kimsenin içinde kalmıyo yani :)

O yonden guzel tabiii gerci benim yari kina yari dugun olmustu kendi memleketmde ertesi gn sadece dgun oldu :)

O yonden guzel tabiii gerci benim yari kina yari dugun olmustu kendi memleketmde ertesi gn sadece dgun oldu :)

Benimki de öyle oldu, düğün eşimin memleketinde olcak diye kendi memleketimdeki kına gecesini düğün gibi yapıp, düğün sonunda bindallı giyip kına yakmıştık, tabi erkekler de vardı haliyle :):)

Yani ikimizde her iki ailenin evlenen ilk çocuklarıyız ve aileler bizden heyecanlı olunca eğlence düğün yarışına giriliyor bildiğin:KK66:

Yapacak bisey yok, annem düğünü akrabalarımız görmeyecek diyince ona biraktim bende :) bindallı da giyicem gelinlikte. Bide bizde kına haremlik selamlık olmaz, karma olur hep birlikte eğlenilir .

Kız- Erkek karışık kına gecesine rastlamadım henüz. Burda kına organizasyoncuları var, kına gecesinde gelin çıkarken yanında kızların arasında çıkıyor, gelin ortaya geçiyo ve oturuyo, kızlar etrafında halka oluşturuyor, kızlardan birinin elinde bir testi oluyo o testiyle gelinin etrafında oynuyo biraz, sonra başka bi kıza veriyo kız oynuyo testiyle, böyle böyle testi herkesi dolaşıyo en son da gelinin görümcesi testiyle oynayıp testiyi yerde kırıyor ve gelin kalkıp görümceyle oynamaya başlıyo. bu tarz bişeyi yanınızda eşiniz olduğu halde de yapabilirsiniz bence.
Bu ne bicim bi eglence ya:KK53:

Benim iki hafta once kinam ve dugunum oldu :) Ben organizasyon firmasiyla anlasmistim muhtesem bir kina oldu. Hala arayip kina gecemi konusuyor insanlar :) Cok farkli oldu yine olsa yine oyle yapardim :)

Niye :KK70::KK70: Düğünlerdeki eğlence şekilleri hep aynı değil mi. Halay vs hepsi aynı ayak figürüyle yapılan, çoğu oynayanın da beceremediği oyunlar :KK70: İşte yapılmak için yapılan şeyler sonuçta :KK70:
Cancagzim bi tepsi elden ele dolasiyor millet tepsiyle oynuyor gorumcr kiriyor gorumceyle oynaniyor. Gercekten bu ne Allah askina ya. Ne bu ya. Ya bu ne. Bu ne ya

Sen kendini boyle hayal edebiliyo musun. Yapmayinbya. Lutfen yapmayin.

Ya da yapin banane.

Beni de davet etsenize kinaya izliyim azcik:KK48:

Selam kızlar aslında dert değil biliyorum ama nerede açacağımı bilmediğim için burada konu açıyorum, kusura bakmayın lütfen :110:Kızlar yakıda düğünüm var. Tabi kına gecem de ama ben kına gecesi için farklı bir konsept belirlemek istiyorum. Yani karma (bay/bayan) bir kına gecesi olacak salonda olacak ancak ben düğün gibi nişanlımla çıkıp dans etmekten ziyade daha farklı birşeyler olsun istiyorum. Çünkü ertesi gün düğün var aynı şeylerin tekrarı olsun istemiyorum. Gittiğiniz gördüğünüz yada yaptığınız farlı kına gecesi konseptleri var mı özellikle giriş olarak. Şimdiden teşekkürler :KK24::KK24::KK24:
:) mehter takımı getirtin

Cancagzim bi tepsi elden ele dolasiyor millet tepsiyle oynuyor gorumcr kiriyor gorumceyle oynaniyor. Gercekten bu ne Allah askina ya. Ne bu ya. Ya bu ne. Bu ne ya

Ya da yapin banane.

AAyy tabi beklerim ne de güzel olur;) davetiyemi atarım size de olur mu

Ya da yapin banane.

Tepsi değil, testi, hani toprak küpler varya ondan işte küçük testi :D Ya niye kına tepsisiyle de oynanıyo :D Alıp gelinin başında gezdiriyorlar, en son işte eline kınayı yakıyorlar. Siz nasıl yapıyosunuz ki kınalarda

Tepsi değil, testi, hani toprak küpler varya ondan işte küçük testi :KK70: Ya niye kına tepsisiyle de oynanıyo :KK70: Alıp gelinin başında gezdiriyorlar, en son işte eline kınayı yakıyorlar. Siz nasıl yapıyosunuz ki kınalarda
Beyin gitti benim iste gitti testi mi olur ya. Otur kina yak bitsin bu sohbet. Abartiyorsunuz kizlar yakinda amudada kalkarsiniz siz:confused:

Back