• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi ve Düğün Arasında Gün Aralığı Olmalı mı?

OPRA

Ömrümün Sahibi ∞
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
1.657
107
688
35
Kızlar merhaba,
Sizce kına gecesi ve düğün günü arasında gün aralığı olmalı mıdır?Ben cumartesi akşamı düğün istiyorum.Siz ne önerirsiniz?:54:

Biz düğünden bi gün önce yapmıştık ama tabi baya yorucu oluyor streste cabası..
eğer gücüm yeter diyorsan bi gün önce yap gitsin adet yerini bulsun :P

Bilemiyorum ki canım cuma yapsam daha kalabalık olur gibime geliyor ama.Perşembe olursa da dinlenmiş oluruz diyorum.

Ben bekarım,şuan bilemiyorum ama
Arada bigün olsun isterim,son günün tamamını annem ve ablamlarla geçirmek isterdim

kesinlikle olmali.. hem dinlenmek icin önemli, hem son hazirliklari tamamlamak veya gözden gecirmek icin hemde
ailenle son kez beraber zaman gecirmek icin evlenmden:)
benim kinam 14gün önce olcak allahim nasip ederse insallah cünkü 4 saat yol var nisanlimla aramda zor olacagi icin
2 hafta zamn biraktik böylece cok yipranmis olmicaz:)

bence cuma kına gecesi pazarda düğün yap dinlen bir gün süğnde zıplaya zıplaya oyna:32::32::32:

bence cuma kına gecesi pazarda düğün yap dinlen bir gün süğnde zıplaya zıplaya oyna:32::32::32:

Cumartesi akşam düğünü istiyorum canım o yüzden ya düğünden 1 gün önce yada perşembe diyorum bakalım:31:

bence de olsun gün arada ben de 2-3 gün falan önce yapıcam kınayı haftaiçi olucak akşam.... zaten düğünün stresi yorgunlugu var hemen bir gün önce de kınayı yaparsam vay halime benim :1:

düğün ne zaman opracım? seni bizim topikten hatırlıyor gibiyim de :1:

benim bünye de üst üste iki günü kaldıramaz ben de iki gün önce düşünüyorum. pazar düğün cuma günü de kına düşünüyorum bakalım artık kısmet...

kesinlikle arada 1 gün olsun.. kuzenlerimin düğününden biliyorum, kınadan sonraki gün sabah yataktan kalkmak bile işkence gibiydi bütün gece hoplayıp zıplamaktan.. gelinin yorgunluk üstüne bir de stresi olacak ki,1 ara olmayınca düğün günü çile oluyor resmen..

arkadaşımın düğününe gittim dün. kız yorgunluktan bitse de gitsek modundaydı. çünkü öncesi kına gecesi vardı. arkadaşlarla sabah 5 e kadar eğlenmişler. tabii uyuyamamışlar. düğün günü gerçekten yorgun olduğu çok belliydi.
bence de arada 1 gün olmalı.

bence de olsun gün arada ben de 2-3 gün falan önce yapıcam kınayı haftaiçi olucak akşam.... zaten düğünün stresi yorgunlugu var hemen bir gün önce de kınayı yaparsam vay halime benim :1:

düğün ne zaman opracım? seni bizim topikten hatırlıyor gibiyim de :1:

Canım bu sene nişanlımın abisi evleniyor.Ya seneye yada 2014 te düşünüyoruz.Ama şimdiden belirli şeyleri kafamızda tasarlıyoruz ki ileride bunları düşünmeyelim.Çünkü düşünülecek o kadar çok şey var ki.

Canım bu sene nişanlımın abisi evleniyor.Ya seneye yada 2014 te düşünüyoruz.Ama şimdiden belirli şeyleri kafamızda tasarlıyoruz ki ileride bunları düşünmeyelim.Çünkü düşünülecek o kadar çok şey var ki.

inşallah 2013 te kavusursunuz canımmm beklemek cok zor :31:

şehir dışında akrabalarım olmasaydı kesinlikle 1 gün ara verirdim.dinlenmek için.
ama malesef şehir dışından gelecekler var. onları yatırmak yedirmek vs. hem maddi hemde manevi anlamda yorucu olur.
o yüzden ara vermiyorum tam gaz ileri :):)

inşallah 2013 te kavusursunuz canımmm beklemek cok zor :31:

İnşAllah canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum.Nişanlımın ailesini ekonomik durumunada bağlı.Şimdi yeni düğün yapıyorlar bakalım bizi 2013 te kaldırabilecekler mi?Dedim 2014te olabilir.Rahatlasınlar diye:)

bence arada mutlaka 1 gün olmalı, ertesi gün de evde olacağını bildiğin için kına gecesinde ağlamayabilirsin tıpkı benim gibi:1: çünkü insan son gecesinde çok duygusal oluyor üzerine bir de kına yapılsaydı ben çok ağlardım bu yüzden kınamda ağlamadım, ertesi gün rahat rahat ağladım:) tabi yorgun da olmadık rahat oldu bizim için

cnm kesinlkle ara olmalı benimde kınam perşembe olucak düğünüm pazar şehir dışına gideceğiö için arada bikaç gün bıraktık kınanın az kişi olması daha güzel değil mi en sevdiğin insanlarla güzel bir kına bence daha cazipp

cnm kesinlkle ara olmalı benimde kınam perşembe olucak düğünüm pazar şehir dışına gideceğiö için arada bikaç gün bıraktık kınanın az kişi olması daha güzel değil mi en sevdiğin insanlarla güzel bir kına bence daha cazipp

Sevdiğim çoğu insan uzakta olduğu için canım bu kadar düşünüyorum işte ama insan kendinide düşünmeli ertesi gün akşam düğünüde olsa sabah kuaför o bu şu derken zaten sabahın köründe kalkmak zorunda kalıyorsun :/ Hayırlısı olsun buarada canım İnşALLAH çok mutlu mesut olursun:16:

Back