Kına Gecesi Kına Gecesi Kıyafeti

didecinna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.050
192
73
Kızlar, kına gecesinde ben bindallı giymek istemiyorum. Hürrem tarzı bindallı var şimdi onları daha çok beğeniyorum fakat daha değişik bir kıyafet olsun istiyorum derken facete bu fotoğraflara rastladım ve tek kelimeyle bayıldım.
Zaten yeşil istiyordum giyeceğim kıyafeti, işte şimdi ben bunu giymek istiyoruuum

Fakat sorun şu ki bu hazır Antalya'da bir mağazadan alınmış. Adını vs bilmiyorum, gerekirse gidip Antalya'dan alacağım, o derece beğendim
İstanbul'da bu tarz bulabileceğim yer bilen var mı? Hiç rastladınız mı?

Çok güzelmiş bildiğin hürrem kıyafeti modeli rengi farklı bişey olur bencede bundan al

Beğendiğinize sevindim. Başlığına, kuyruğuna ve bele oturuşuna özellikle bittim.

Giyeninde fiziği güzelmiş saç rengide öyle bulamazsan bile diktirirsin çok iyi moda evleri var

Hadi kızlar bir el atın bir fikir verin çok istiyorum bunu, bayıldımm. Antalyalı arkadaşlardan özellikle en azından mağaza ismini bilen paylaşırsa çok sevinirim...

ay harika kaç paraya alınmış acaba bu hazır alınmayla dikimi arasında bir fark yoksa diktirmek daha mantıklı..

Canım bende araştırdım kadın nerden aldığını söylemiyor. Hiç anlamam şu tipleri ben aldım başkası almasın başkasında olmasın diye düşünenleri ne kadar bencilce..

Aynen öyle söylemiyor, zaten kaç yıl geçmiş aradan daha ne sır gibi saklıyorsun?
Canım bende araştırdım kadın nerden aldığını söylemiyor. Hiç anlamam şu tipleri ben aldım başkası almasın başkasında olmasın diye düşünenleri ne kadar bencilce..

çok tatlı gerçektende.bence antalyaya kadar gitme bu modelii diktirebilirsin de .

Aynen öyle söylemiyor, zaten kaç yıl geçmiş aradan daha ne sır gibi saklıyorsun?

Bi tür ego tatmini olsa gerek.. Bana o kadar soruldu ben herşeyimi paylaşmaktan yanayım insanlar çok ilginç gerçektende..

çok tatlı gerçektende.bence antalyaya kadar gitme bu modelii diktirebilirsin de .

Canım gelinlik 21 sayfasında var bunun fotoğrafları ama kadın oradan diktirmemiş ki zaten gelinlik 21 bindallı dikmiyormuş. Bende diktireyim diye düşündüm modagaleri diye hürrem bindallıları diken bir sayfa var ondan fiyat aldım sıkı durun söylüyorum tam 800TL dedi. Daha önce kırmızı rengini çalıştıklarını söyledi. Kırmızı renginede bakın. Bana bu kıyafet için 800 çok fazla geldi. Bi gelinlik nişanlık fiyatı neredeyse..

bana da 1 300 fiyat biçtiler. asla diktirilmez :S

biri üye vardı hürrem tarzı satan antalyada yer biliyorum ilgilenene özelden söylerim demiş. mesaj attım ama bir kaç haftadır siteye uğramıyormuş zaten, ses seda da yok hala...
1300ün yanında 800 yine uygun kalmış bu kadın hazır aldığını söylüyor hazır bulabilsek maksimum 500TL dir.. Antalyalı arkadaşlardan yardım bekliyoruz.

biri üye vardı hürrem tarzı satan antalyada yer biliyorum ilgilenene özelden söylerim demiş. mesaj attım ama bir kaç haftadır siteye uğramıyormuş zaten, ses seda da yok hala...

Canım sen istanbuldaysan ben fatihtede gördüm oraları tam bilmiyorum ama özelden tarif edebilirim belki. sorduğum kadın 500tl demişti ama tabi bu modelle alakası yok hürrem bindallılarını benziyor senin bütçen ne kadar? benim bütçem 500tl 2 saat için 800tl vermeye kıyamıyorum açıkcası ((( onun yerine 500e bindallımı alırım geri kalanıyla güzel bir ayakkabı birde eminönünden gösterişli bir taç harika olur diye düşünüyorum..

özelden mesaj atamadım, posta kutun dolu cnm... fotograf fln var mı sende? ben hiç gezemedim henüz bindallı için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…