- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
bu nasıl
Yok olmaz orta yaş üzeri bence bu kıyafet,hem biraz açık olsun hemde taşı tuşu olsun derim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu nasıl
göğsum 80B1ve 3 numarayı giymek için 75 beden gögüs olması lazım
2 numara içinde içi boş 85 beden gögüs lazım
sende hangisi var
hiç bir şeyden anlamayan gelin modeli bnYok olmaz orta yaş üzeri bence bu kıyafet,hem biraz açık olsun hemde taşı tuşu olsun derim:))
sanırım en son çare o olacak gelinlik giydiğim yerlerden abiye de bakacağımValla sen netten alma bi arkadaşını al bu işi bileni.
dene hepsini ..
seç birini:)
kiralamak satmak fiyatiyla ayninereden bakabilirim ya bir arkadadsım da sey dedi gelinlik aldıgın yerde abiye kiralanıyor fln dedi
Ölçülerin ne bilmiyorum ama kendi cociklarinij sünnet mevlidi için abiye elbise baktım buralarda en ucuzu 400-500 civarıydı aynilari nette de vardı zatennereden bakabilirim ya bir arkadadsım da sey dedi gelinlik aldıgın yerde abiye kiralanıyor fln dedi
Ben 2.nin murdum rengini giymistim altina da spor ayakkabi bayagi rahattim üstüne kaftani takmistim. Kendiniz nasil mutlu olcaksaniz onu yapin çünkü millet ne der ne dusunur diye dusunurseniz icinden cikamazsiniz birileri mutlaka bisiler der kulp bulur.kızlar selam
nisanda nikahım olacak öncesinde mechur kına gecesi tabi..
ben klasıklerden olmak istemıyorum.. yani öyle koca koca kabarık abiye elbiseleri sevmıyorum..
kına girişinde aşağıdaki elbiseleri dusundum yada onlara benzer..
kına yakılmasına yakın kırmızı bir abiye giyip üzerine uzun (salonlrda da olan ) kaftan giymek istiyorum öyle kınam yakılsın sonra ben kaftanı çıkarıp kırmızı elbise ile geceyi sonlandırayım .. yani hem bu sekılde fazla giy çıkar elbise zaman kaybı ugrasmams olurum hemde rahat ederim dıye dusundum ..
evde sade kırmızı elbisem var sadece terzide ufak tefekleri halledilmesi gerek ..
sizce uygunmudur ya ? yada siz nasıl yaptınz?
Bindallı şalvar tarzında giymek ıstemıyorum .. sadece annemn yöresel fesi var şapka onu takacağım.. belkide kuşağını takarım ..
SANIRIM BENDE ÖYLE YAPICAM HAKLISINIZ YANİHiçbirini tercih etmem, sonuçta o gün benim günüm.
ve o akşamın yıldızı benim. Bu seçenekleri ancak kuzenimin ya da çok yakın bir arkadaşımın düğününde nişanında tercih ederim Kendi günümde asla. Ama tabi ki göreceli bir kavram, siz nasıl rahat edecekseniz
bir daha giymeyeceğim o yuzden kiralamak en mantıklısıkiralamak satmak fiyatiyla ayni
bi giyip bi daha giymeyeceksem kiralarim ben en iyisi:)
bunları nereden bıuldunz hangi site magaza