• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi Aksesuarları

en güzeli bunları eminönünde dükkanlarda bulabiliriz. kadıköydede buna benzer bir dükkan gördüm ama içeri girmedim. boğadan aşağı inip belediye tarafına inen yolda sağda kalıyor. gelinlikçiler filan var orda. en kısa zamanda bende bakacağım.:)))

Eminönünde hertürlü kına,sünnet,bebek aksesuarları satan dükkanlar var..Ganimet gibi..Hepsi de süper..
Model model aksesuarlar var..Hele o tüylü sepetler yok mu?Ne kaaa güzeller..

Eminönünde hertürlü kına,sünnet,bebek aksesuarları satan dükkanlar var..Ganimet gibi..Hepsi de süper..
Model model aksesuarlar var..Hele o tüylü sepetler yok mu?Ne kaaa güzeller..

modelcim ben istanbulu maalesef bilmiyorum.bana bilinmiş yerlerden tarif edebilirmisin?msela mısır carsısının ne tarafında?

insan görünce özeniyor, herşey tam olsun adete göre yapılsın istiyor valla.

Bunlar harika şeyler, şu kutucuklara bayıldımmmm :)))
Aslında bizim adetlerimizde kız pek böyle şeylerle uğraşmaz,erkek tarafının uğraşması çaba sarf etmesi beklenir koşturması beklenir ama malesef bizde böyle birşey olamıyor.Çünkü nişanlımın ailesi çok pasif, hiçbirşeyi düşünmüyorlar. ıllaki biri onlara söyleyecek sonra yapacaklar. düğün yerini bile benim ısrarlarımla nihayet ayarladık.
Haziran 27 de düğün var ama ortada hiçbirşey yok.Herşeyle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum. Kınada bunlardan biri.Burdaki fikirler harika çok yardımcı oldu emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Oturduğum yerden resmen kınanın herşeyini hallettim :)))

pufidik bulabilirsin canım
daha dün gördüm bunlardan
hatta bunlardan alcam demiştim ki bugünde burada gördüm
50 tanesi 5 lira idi

evet canım bende dün eminönündeydim bi bakım yeni neler çıkmış diye gittim kutulardan gördüm
gerçi benim ki ekimde olacak daha çok var o zamana kadar belki daha değişik şeyler çıkar.

bizim erkek tarafı sağolsunlar ilgileniyorlar ama ben işimi sağlama almak istiyorum herşey benim seçtiğim istediğim gibi olmalı. ben şimdiden kafamda tasarlayıp beyeniyorum sonra hep birlikte gidip alcaz.

birde ben kınada kız arkadaşlarıma tülden taçlar yapmayı düşünüyorum şu sıralar çok moda gerçi o zamana kadar onlarda eminönünde satılmaya başlar :)

İstanbulda yaşayanlar için tek yer bence Eminönü hem uygun hem çeşit çok mısır çarşısının arka tarafında kalıyor birde Ümraniyede çarşının başında bi yer vardı kalpli kutuları orda bulabilirsiniz kız kardeşime almıştık 100 Adet 20 Tl idi

İstanbulda yaşayanlar için tek yer bence Eminönü hem uygun hem çeşit çok mısır çarşısının arka tarafında kalıyor birde Ümraniyede çarşının başında bi yer vardı kalpli kutuları orda bulabilirsiniz kız kardeşime almıştık 100 Adet 20 Tl idi

o kutu kınalar benimde çok hoşuma gitti.ama ben İzmirdeyim.umarım aynısından burada da bulabilirim.Fiyatıda çok uygunmuşhihoyyyt

kadıköy de merkezde kına gecesi mekanı arıyorum kızlarrr acil yardım edin çok az kaldı...

Kadıköy diye belirtmişsin ama bildiğim bi yer var belki uyar diye yazmak istedim Salon Selay İçerenköyde halam tavsiye etti gittim beğendim bende inş kınam için orayı tutucam daha 6 ay var ama araştırmaya şimdiden başladım seninlede paylaşmak istedim yer uyarsa tabi ..

kızlar kına gecesınde gobek atarken bele baglanan kemer gıbı bısey var ya :))) onlardan satan bı yer var mı bıldıgınız? ınce ucgen seklınde ustunde paralar fln var kalcanı salladıkca sallanıyor ses cıkarıyor anlatabılmek ıcın bu kadar detay yazdım :))))

bunlarda benim kına gecem de dağıtılan kına kutularıma.s.

grnt0122ol7.jpg

grnt027my8.jpg

grnt028ox1.jpg

Bunlaraaa bayılldımm çok güzelleeerrrr :))))

kızlar kına gecesınde gobek atarken bele baglanan kemer gıbı bısey var ya :))) onlardan satan bı yer var mı bıldıgınız? ınce ucgen seklınde ustunde paralar fln var kalcanı salladıkca sallanıyor ses cıkarıyor anlatabılmek ıcın bu kadar detay yazdım :))))

o kemere shakira kemeri diyolar kına aksesuarları satan yerlerde var onlarr cnm :))

Back