• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi Aksesuarları

Canım çok orijinal kına kutuları, senin nişan bohçan da çok hoşuma gitmişti zaten :nazar:herşeyin çok güzel görünüyor farklılıkları seviyosun sanırım bir ömür mutlu ol inş.a.s.a.s.a.s.a.s.

sinaycım teşekkür ederim çok tatlısın, hani bu günler bir kere insanın başından geçiyor ya oyüzden herşeyi çok ince detayına kadar düşünüp yaptık tabii maddiyatımızın yettiği yere kadar. oyüzden böyle farklı olsun istedim. darısı senin başına umarım herşeyin çok güzel olur.a.s.

niltol tatlım kutuları nerden aldın acill cevap bekliyorum. Gerçekten çok zevklisin evinede bayılmıştım çok güzeldi.

sinaycım teşekkür ederim çok tatlısın, hani bu günler bir kere insanın başından geçiyor ya oyüzden herşeyi çok ince detayına kadar düşünüp yaptık tabii maddiyatımızın yettiği yere kadar. oyüzden böyle farklı olsun istedim. darısı senin başına umarım herşeyin çok güzel olur.a.s.

İnşallah Canım Allahım Herkesin gönlüne göre versin.Bu kutular çok maliyetli mi?ben aslında şu yaldızlı ağız kısmı büzgülü kalpli torbalardan düşünüyordum kınam için ama senin kutuların daha ilginç geldi ee malum düğüne 5 ay var ne görsem hevesleniyorum maddiyatıda iyi düşünmek lazım CADIARZU

niltol tatlım kutuları nerden aldın acill cevap bekliyorum. Gerçekten çok zevklisin evinede bayılmıştım çok güzeldi.

canım ben onları Eminönün'den aldım ama dükkan adı falan bilmiyorum zaten aldığım sokak da hep bu tarz eşyalar var. tahmini hatırlıyorum da kutunun içinde 100 adet di galiba fiyatı da 10-15tl olması lazım ama dediğim gibi yanlış da olabilir. kusura bakmaa.s.

tatlım dediğin yeri biliyorum, dükkanların içine girip bakmadım hep o renkli keselerden vardı. iyi bir araştıma yapmam gerekiyor . çok teşekkür ederim canım.

kızlarr çok beğendim kına keselerinizi. çook teşekkürler paylaşımıonız için.
özellikle niltolcum seninki gibi daha önce hiç görmemiştim çok güzel olmuş..
inşallah bende Ankara da bulabilirim senağlama

kızlarr çok beğendim kına keselerinizi. çook teşekkürler paylaşımıonız için.
özellikle niltolcum seninki gibi daha önce hiç görmemiştim çok güzel olmuş..
inşallah bende Ankara da bulabilirim senağlama

canım çok tatlısın umarım Ankara'da bulursun, sana da bir ömür boyu mutluluklar dilerim

teşekkür ederim canım benim. :1hug:
Allah seninde mutluluğunu eksik etmesin .
Bulursam yazıcam buraya hemen :)

farklı bir model bulursan onunda resmini çek koy başka evleneceklere fikir olsun... çünkü bu telaşları çok iyi bilirim acayip araştırmacı oluyor insan...

132ok2.jpg

Aldocum kına aksesuarlarının satıldığın(Kına örtüsü, eldiven, çarık, tepsi)msitenin adını özelime gönderir misin rica etsem? Teşekkürler şimdiden.

aldocum buraya eklediğin herşeye bayıldım :lepi:banada şu sitenin adresini atabilirmisin cnm şimdiden teşekkür ederim

Evet çok beğen dim kına kutularını nerden aldın yazabilirmisin ?

tubacug sorunun cevabını niltol arakadaşım önceki sayfalardan vermişti delikafadulden

canım ben onları Eminönün'den aldım ama dükkan adı falan bilmiyorum zaten aldığım sokak da hep bu tarz eşyalar var. tahmini hatırlıyorum da kutunun içinde 100 adet di galiba fiyatı da 10-15tl olması lazım ama dediğim gibi yanlış da olabilir. kusura bakmaa.s.

Back