• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi Aksesuarları

arkadaşlar bende bu sepetleri yapıyorum satıyorum alıyorum bölümünde var.
kırmızısını kına sepeti olarak yada istenilen renkte banyo nişan sepeti olarak yapıyorum çok şık duruyor
kına sepeti olarak saplı sepet kullanıyorum

resim001c.jpg

resim007.jpg

istenilen kına kesesinide yapıyorum resmini göndermeniz yeterli

resim015.jpg

ahhhhhhh ahhhhhhhhh valla benim kina gecesi olmadi annem istemedi:1no2::kızgın:
ama icimde kaldisenağlama

esilasu canım sepet ve keseler çok hoşuma gitti nasıl satın alabiliriz

ben bişi demedimki neden tepki gösteriyosun anlamadım herkez fikrini söylüyorsa benimde söyleme hakkım var ben sadece o modeli görünce aklıma geldi yaşadıklarım anlattım ayrıca bazılarını beğendim bana kına gecesi yapmasaydın dedin ama biliyorsunki bazı şeyler tek taraflı olmuyo karşı tarafın istedikleride oluyo zaten öyle davullu zurnalı kınamda olmadı merak etmişsindir belki evde mütevazi bir şekilde oldu aile içi yani buraya giren herkez ay ne güzelmi dicek hep tabiki beğenmeyenlerde olabilir cnm asıl senin benim yorumuma cvp vermene gerek yoktu lüzumsuzdu.
canım bence sen son derece haklısın.senin beğenip beğenmemenden sinay21 mi ona ne?başkasına ne.bazıları da sürekli muhalefet olsun diye giriyor heralde.üzülme sen cicimm

Çok güzel paylaşım olmuş çok iyi fikirler edindimm teşekkürler aldocuk a.s.

canım paylaşımın için teşekkürler... siz böle konular açmasanız benim kına gecesi için bişey yapacağım yoktu. hemen harekete geçiyorum:)

bu kına kutuları benimde çok hoşuma gitti gerçekten çok farklı.ben o normal keselerden kullanmak istemiyorum.geçen gün arkadaşımın kına gecesinde tülden süslenmiş lavanta kesleri dağıttılar çok hoştu bence.sonradan kullanılabilir ama kına keseleri atılıp gidiyor.

merhaba arkadaşlar oğullarımın sünnet düğününde yaptığım kınaları sizlerle paylaşmak istedim. kınaları kına gecesinde lavantaları ise mevlütte erkeklere dağıttık. kınaları içine koyduğum süsler peçetelik olarak kullanılabiliyor. ben arkalarına mıknatıs yapıştırarak buzdolabı süsü şeklinde yaptım, lavantalı olanları ise nikah şekeri olarak sipariş hazırladım

emeğinize sağlık maşallahh çok güzel ... o günlerden hatıra kalan hoşluklar çok değerli bence...

Aldocum banada kına aksesuarlarının satıldığı ( Kına örtüsü, eldiven, çarık, tepsi ) sitenin adını özelime gönderir misin rica etsem? Teşekkürler şimdiden.

istanbulda tüm bunları nerde bulabilirm kızlar :((
kuuzenim almanyada.mayısta düğünü var.ve bana bunları sipariş ettiler.bnmde görevimi layığıyla yerine getrmem gerek ;)

hepsi çok güzel aldo cum ellerine sağlık

niltol kına kutuların gerçekten çok değişik çok hoşuma gitti bende eminönüe geçince bi araştırayım bakayım

ya banada şu sepetlerin sitesini biri yazsın aldodan rica ettim ama bilen biri yazarsa sevinirim

Back