• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kına Gecesi Aksesuarları

benimki de kına kutularıydı ama hiç kendime saklamadım ne yazıkki. 50 tanesini 7.5 liraya aldık.hem şık hem de uygun
bindallımı kiralamıştık kemeri de vardı ama takmadım kemeri zaten düğün gecesi son yarım saat kına yaptık

SAVOROSKI-TASLI-UZUN-TULLU-KINA-TACI__31077475_0.jpg

minik kelebekli süslü kına mumları

[ımg]http://images.gittigidiyor.com/3107/kına-mumları-0-80-kurus__31077215_0.jpg[/ımg]

çok değişikler bayıldım keşke daha önce görseydim... ((2 yıl önce))

Merhaba Arkadaşlar
Bende kınamda süslü keselerinin içine magnetli kelebek (kına şekeri mahiyetinde), kına kutusu ve çokta fazla bilinmeyen kına pedlerinden koydum. Kına yakıldıktan sonra avucun içine yerleştiriliyor peçete niyetine. Misafirlerimiz çok beğendi. İlk olarak Demet Akalının kınasında görmüştüm. Bi araştırın sizde. Çok hoş bir aksesuar.

herbiri çok hoşmuş gercekten ellerinize ve emeginize saglıkkkopuyorumnanaktan

$el gülü a.jpg $GELİN DAMAT RESİMLİ HAZIR KINA.jpg $gül keseli kına.jpg $incili sepet tepsi takımı.jpg $kına mumu b.jpg $kına sepeti tepsi takımı 3.jpg $Kına seti - 1.jpg $Kına tacı 1.jpg $Kuruyemiş kesesi - 2.jpg $parmak zili.jpg $shakira kemeri - deve boynu.jpg
İlgilenen arkadaşlar bi baksın bence kaliteli ve güzel aksesuarlar. Biz buradan temin etmiştik. :16:
almak isteyenler xxxxxxxxxulaşabilir.
Herkes için hayırlara vesile olur inşallah :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
eskiden bu kadar ayrıntı yoktu ama şimdi iyiy ki bu kadar ayrıntı var hazırlık yapan herkese kolay gelsin:44:

Back