- Konu Sahibi sehnsucht06
-
teşekkür ederim canım yardımcı oluyumda hiç online olmuyosunki???canım harika olmuşsun kıyafetine bittim ne olur bana bu konuda yardım eder misin nerden aldın yada neresini diktirdin bende o tarz istiyorum kınamda nasıl yapabilirim
teşekkürler tatlımmutluluklar canımmm
çook sağol canımmaşallah kıyafetinde sacında cok güzel:)
içi dikildi kaftan hazır, teşekkür ederimkıyafetin süper olmuş.diktirdin mi yoksa hazır mı aldın yazarsan çok sevinirim tam benim istediğim gibi rengiyle herşeyiyle çok uyumlu olmuşsun.Bir ömür mutluluklar dilerim.....
Çok güzel olmuşsun kıyafetini ve ayrıca saç modelini çok beğendim.2 ay sonra benimde düğünüm olucak inşallah.Ömür boyu mutlulukla dilerim canım.
saçın,makyajın,kıyafetin hepsi çok güzel..41 kere maşşalhçok güzel olmuşsun.allah bir boyu mutlulugunuzu bozmasın..
valla bi tek ben ağladım zaten:))
çoook teşekkür ederim darısı oğluşuna olsun güzel gelinin olsun inş
tamamen aradığım ve istediğim kına kıyafeti mükemmellllll çok teşekkürler paylaşım için
kendi kınamda bunu kullanıcam :jeyyar: ayrıca çok güzel olmuşsun saçın başın yüzün herşeyin şahane bayıldım mutluluklarrrr
maşşallahh diyen dillerine sağlık bidenemkırkbirbuçuk kere maşşallaaaaaaahhhhhhh pü pü pü pü nazar değmesin
teşekkür ederim cicim bileydim foto işiyle uğraştığını stüdyo resimlerini sana çektirirdim benimkini hiç beğenmiyorumkıyafetinin rengide sen de çok hoş olmussun canım ya ben normalde bindallı falan sevmezdim ama çok orjinal olmuş bu:hooray:
saç,baş,makyaj hepsi on numara,bayıldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?