• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kına gecem...

gecen bu topıge gırdıgımde fotograflarını kaldırmıstın senı gormeyı cok arzu edıyordum goremeyınce uzulmustum.tekrar ekleyıp benımde gormemı sagladıgın ıcın cok tesekkurler.tek kelımeyle harıka olmussun.omur boyu mutluluklar dılerım

gecen bu topıge gırdıgımde fotograflarını kaldırmıstın senı gormeyı cok arzu edıyordum goremeyınce uzulmustum.tekrar ekleyıp benımde gormemı sagladıgın ıcın cok tesekkurler.tek kelımeyle harıka olmussun.omur boyu mutluluklar dılerım

ben teşekkür ederim canım darısı çocuklarına olsun inş.

canım bişey soracağımm sadece bindallı mı giydin kınada bende bindallı giymek istiyorum ama genelde kına kıyafeti giyip tam kına yakılacakken bindallı giyiyorlar o da çok az bi süre sürüyo yazık onca paraya bence ikisinden biri olsa daha mı iyi olur ki

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
amin canım çok sağol
canım bişey soracağımm sadece bindallı mı giydin kınada bende bindallı giymek istiyorum ama genelde kına kıyafeti giyip tam kına yakılacakken bindallı giyiyorlar o da çok az bi süre sürüyo yazık onca paraya bence ikisinden biri olsa daha mı iyi olur ki
tatlım sadece resimde gördüğün kıyafeti giydim ben herkesde çok beğendi bu tarz bişey giyersen ayrıca başka bişey giymeye hiç gerek yok bence ama abiye giyeceksen kına yakılırken bindallı giy derim sonuçta sadece 1 kere oluyo...
maşallah özlemcim çok hoş olmuşsun

sağol aybikem, darısı kızına olur inş.

canım harika olmuşsun kıyafetine bittim ne olur bana bu konuda yardım eder misin nerden aldın yada neresini diktirdin bende o tarz istiyorum kınamda nasıl yapabilirim

kıyafetin süper olmuş.diktirdin mi yoksa hazır mı aldın yazarsan çok sevinirim tam benim istediğim gibi rengiyle herşeyiyle çok uyumlu olmuşsun.Bir ömür mutluluklar dilerim..... :nazar:

Çok güzel olmuşsun kıyafetini ve ayrıca saç modelini çok beğendim.2 ay sonra benimde düğünüm olucak inşallah.Ömür boyu mutlulukla dilerim canım.

Back