kına gecem...

Fotoğraflarını ekleyip neden sonra kaldırıyorsun? başlığı görüp bakmak için gelen üyelere ayıp olmuyor mu biraz? CADIARZU

Fotoğraflarını ekleyip neden sonra kaldırıyorsun? başlığı görüp bakmak için gelen üyelere ayıp olmuyor mu biraz? CADIARZU

fotoğraflarımı ekleyip 15 dak sonra kaldırmadım tahmin edersinizki....kaç gün durdu....üstelik bir üyede görmediğini kibarca söyleyince onun için tekrar koymuştum resimleri...
asıl sizin şu tavrınız bana ayıp olmuyormu biraz???

tartışma yaratmak için söylemedim. ama bu topic açık olduğu sürece insanlar merak edip görmek için girecek yanılıyor muyum? eğer fotoğrafların kalmasından rahatsızsanız eminim yönetim yardımcı olacaktır. en azından konunun kilitlenmesini isteyebilir ya da üyelere saygı icabı durumuzu bildiren bir mesaj yazabilirsiniz.. forum kullanmanın da bazı kuralları var sonuçta..
size ayıp etmek niyetinde değilim ama eleştirilmeyi kendinize haksızlık olarak görüyorsanız bu benimle ilgili değil tabii..

mutluluklar dilerim evliliğinizde...

tatlım topiğe gelmek için 3 vasıta değiştirmedin ya ne kadar zahmet vermiş olabilirki....üstelik ilk mesajdada resimlerin silindiği belli oluyor neden uzatıyosun...
eleştirmenin bir adabı olur hem çocuk azarlar gibi (Fotoğraflarını ekleyip neden sonra kaldırıyorsun?) dersen buna eleştiri demem ben.....
teşekkür ederim mutluluklar dilediğin için,:a015:

rica ederim çocuk azarlamak ne demek.. adabsız bi eleştiri yaptığımı düşünmüyorum..önemli olan topice girerken ne kadar zahmet verdiğimiz değil tabii ki, bi başlık görüp içini boş bulmak.. kimse içi boş topicler için girmez buraya değil mi a.s neden uzatıyorsun sorusunu savunmaya devam eden şahsınıza iade ederim.. zira tartışmak niyetinde olmadığımı söylemiştim.. bu da sorunuzun cvbı olan bi msj dı.. daha fazlası gerçekten tartışma olur tercih etmem.. sağlıkla kalın :a015:

YAAAAAAAAA BENDE RESIM GORMEK ISTIYORUMM BU GUZELLIGII BENDEN VEE SENI GORMEK ISTEYENLERDEN MAHRUM ETMEYIP BIR KEZ DAHA EKLERMISIN NOLURRRRRRRRRRRRRRR opuyorumnanaktan

katılıyorum..
insan yorumları okuyor ve merak ediyor.
bence resimler kaldırıldığında konu da silinmeli.
saçma oluyor çünkü konu var ama resim yok...!

canım benim gerçekten şimdiye kadar görgüğüm en güzel ve çok değişik bindallı

ayrıcada sana çok yakışmış ve güzel taşımışsın

bir mahsuru yoksa nerden aldığını sorabilirmiyim

canım yaa o kadar guzelll olmussunkııı masalllahhh masallahhh masallahhhh sanaa allahım nazarlardan saklasınn bu arada kırmayıp tekrardan bu guzellıgı bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederım .. benn cok begendım darısı en yakın zamanda benım kına gecemee opuyorum canuşş mutluluklar opuyorumnanaktan

gülnurcum sağol tatlım msj attım sana
allah mutlu etsin cnm..çok güzel görünüyorsun

canım çoookk teşekkür edderimm

canımmmm Allah razı olsun, çook teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah, bişeye ihtiyacın olursa msj at olurmu öpüyorum canım

canım kına kıyafetin çok güzel fiziğinde öyle ki böyle güzel taşımışsın Allah bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…