- Konu Sahibi sehnsucht06
-
çok güzel olmuşsun tatlım herşey gönlünce olsun... bir yastıkda kocayın
Fotoğraflarını ekleyip neden sonra kaldırıyorsun? başlığı görüp bakmak için gelen üyelere ayıp olmuyor mu biraz? CADIARZU
fotoğraflarımı ekleyip 15 dak sonra kaldırmadım tahmin edersinizki....kaç gün durdu....üstelik bir üyede görmediğini kibarca söyleyince onun için tekrar koymuştum resimleri...
asıl sizin şu tavrınız bana ayıp olmuyormu biraz???
tartışma yaratmak için söylemedim. ama bu topic açık olduğu sürece insanlar merak edip görmek için girecek yanılıyor muyum? eğer fotoğrafların kalmasından rahatsızsanız eminim yönetim yardımcı olacaktır. en azından konunun kilitlenmesini isteyebilir ya da üyelere saygı icabı durumuzu bildiren bir mesaj yazabilirsiniz.. forum kullanmanın da bazı kuralları var sonuçta..
size ayıp etmek niyetinde değilim ama eleştirilmeyi kendinize haksızlık olarak görüyorsanız bu benimle ilgili değil tabii..
mutluluklar dilerim evliliğinizde...
tartışma yaratmak için söylemedim. ama bu topic açık olduğu sürece insanlar merak edip görmek için girecek yanılıyor muyum? eğer fotoğrafların kalmasından rahatsızsanız eminim yönetim yardımcı olacaktır. en azından konunun kilitlenmesini isteyebilir ya da üyelere saygı icabı durumuzu bildiren bir mesaj yazabilirsiniz.. forum kullanmanın da bazı kuralları var sonuçta..
size ayıp etmek niyetinde değilim ama eleştirilmeyi kendinize haksızlık olarak görüyorsanız bu benimle ilgili değil tabii..
mutluluklar dilerim evliliğinizde...
gülnurcum sağol tatlım msj attım sanacanım benim gerçekten şimdiye kadar görgüğüm en güzel ve çok değişik bindallı
ayrıcada sana çok yakışmış ve güzel taşımışsın
bir mahsuru yoksa nerden aldığını sorabilirmiyim
allah mutlu etsin cnm..çok güzel görünüyorsun
canım yaa o kadar guzelll olmussunkııı masalllahhh masallahhh masallahhhh sanaa allahım nazarlardan saklasınn bu arada kırmayıp tekrardan bu guzellıgı bızımle paylastıgın ıcın cok tesekkur ederım .. benn cok begendım darısı en yakın zamanda benım kına gecemee opuyorum canuşş mutluluklar opuyorumnanaktan
Canım çok hoş olmuşsun
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?