kına gecem...

Canım ya çok tatlı olmuşsun, avatarından tahmin ediyordum çok hoş olduğunu ama bu fotoğraflara bakınca emin oldu, ortam ve kına kıyafetin süper, dilerim evliliğin boyunca hep böyle gülersin...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hem güzel..
hem şeker...
hem sempatik...
hem alımlı..
hem çıtıpıtı...
hem.....
hem...
bu böyle gider sanırım:)mşlh cnm sana mşlh:)

canımmmm çooookkk teşekkür ederim güzel dileklerin için, çok mutlu oldum
hem güzel..
hem şeker...
hem sempatik...
hem alımlı..
hem çıtıpıtı...
hem.....
hem...
bu böyle gider sanırım:)mşlh cnm sana mşlh:)
ayyyyy çok utandırdın bugün beniiii,tatlım benim çok sağol, koccaaaman öpüyorum seni
allah mutlu etsin .....................
amin canım cümlemizi
çok güzel tatlımm çok beğendim saçın da kıyafetinde çok hoşşş sende öleeesinn
çookk sağol gülsucummm
kına kıyafetın cok guzel

hayırlı olsun
sağol tatlım darısı bekarlra olsun
mükemmel görünüyorsun
kına kıyafetin çok güzel sende çok güzelsin
maşallah
çok mutlu olman dileğiyle
a.s.

çok teşekkür ederim şebnemcim darısı sana olsun inş

bin kere maşallah canım çok güzel olmuşum arkadaslara katılıyorum kına kıyafetin on üzerinden on allah mutluluğunu daim ettsin bir yastıkta kocayın inş (biz açtığımız ağustos topiğinde gelin kızların yani bizlerin eslerimizle aramızda 20cm boy farkı var diyoduk sende bizlere katılmışsın maşallah eniste beydede boy varmıs hani

bayıldım ciddende süperrrr kına diyince hep bu tarz kıyafetler aklıma geliyor ama saçın makyajın saçındaki çicek onlarında hakkını yemiyim...heee tel kırmada süperr kim yaptıysa ellerine sağlık...mutluluklarr

çookk teşekkür ederim canım, eşimin boyu uzun maşallah ben yanında küçücük kalıyorum, anneside ben boylardaymış eşim annesini kızdırırmış kısa boylu diye anneside inş. ben boyda bi kızla evlenirsin demiş:)):roflol:
sağol canım, tel kırmayı hazır aldım, senin dediğin gibi kim yaptıysa ellerine sağlık yapılması zormuş onun
saçlar çok hoş olmuş..

teşekkürler..a.s.

benim güzeller güzeli arkadaşım
allah nazarlardan saklasın canımı,inan harika olmuşsun,kına elbisene tek kelime ile BİTTİM:lepi:harika bi seçim,zevkini çok beğenirim bilirsin,saç makyaj herşey mükemmelyerimsenibenallah bahtınıda güzel etsin bitanem:1hug:

asomm canım arkadaşım çook teşekkür ederim, darısı inşallah sana olsun, Allah sanada kalbindeki muradını versin inş.a.s.

ayyy çok güzellll Allahım başa kadar sürdürsün o ağlayan gözlerin bundan sonra hep gülsün :1hug:

sadece bir saat önce fark etseydim ben de herkes tarafından begenilen o sahane kıyafetini görebilecektim..ne şans bendeki ama ya

çok güzel olmuşsun tatlım herşey gönlünce olsun... bir yastıkda kocayın

canım tekrar eklemişsin tesekkürler gercekten söyledikleri kadar varmış bomba olmuşun kıyafetin özellikle harika..Allah güzelliğini mutluluğunu daim kılsın ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…