- Konu Sahibi sehnsucht06
-
canımmmm çooookkk teşekkür ederim güzel dileklerin için, çok mutlu oldumCanım ya çok tatlı olmuşsun, avatarından tahmin ediyordum çok hoş olduğunu ama bu fotoğraflara bakınca emin oldu, ortam ve kına kıyafetin süper, dilerim evliliğin boyunca hep böyle gülersin...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyyy çok utandırdın bugün beniiii,tatlım benim çok sağol, koccaaaman öpüyorum senihem güzel..
hem şeker...
hem sempatik...
hem alımlı..
hem çıtıpıtı...
hem.....
hem...
bu böyle gider sanırım:)mşlh cnm sana mşlh:)
amin canım cümlemiziallah mutlu etsin .....................
çookk sağol gülsucummmçok güzel tatlımm çok beğendim saçın da kıyafetinde çok hoşşş sende öleeesinn
sağol tatlım darısı bekarlra olsunkına kıyafetın cok guzel
hayırlı olsun
mükemmel görünüyorsun
kına kıyafetin çok güzel sende çok güzelsin
maşallah
çok mutlu olman dileğiylea.s.
çookk teşekkür ederim canım, eşimin boyu uzun maşallah ben yanında küçücük kalıyorum, anneside ben boylardaymış eşim annesini kızdırırmış kısa boylu diye anneside inş. ben boyda bi kızla evlenirsin demiş:)):roflol:bin kere maşallah canım çok güzel olmuşum arkadaslara katılıyorum kına kıyafetin on üzerinden on allah mutluluğunu daim ettsin bir yastıkta kocayın inş (biz açtığımız ağustos topiğinde gelin kızların yani bizlerin eslerimizle aramızda 20cm boy farkı var diyoduk sende bizlere katılmışsın maşallah eniste beydede boy varmıs hani
sağol canım, tel kırmayı hazır aldım, senin dediğin gibi kim yaptıysa ellerine sağlık yapılması zormuş onunbayıldım ciddende süperrrr kına diyince hep bu tarz kıyafetler aklıma geliyor ama saçın makyajın saçındaki çicek onlarında hakkını yemiyim...heee tel kırmada süperr kim yaptıysa ellerine sağlık...mutluluklarr
saçlar çok hoş olmuş..
benim güzeller güzeli arkadaşım
allah nazarlardan saklasın canımı,inan harika olmuşsun,kına elbisene tek kelime ile BİTTİM:lepi:harika bi seçim,zevkini çok beğenirim bilirsin,saç makyaj herşey mükemmelyerimsenibenallah bahtınıda güzel etsin bitanem:1hug:
ayyy çok güzellllAllahım başa kadar sürdürsün o ağlayan gözlerin bundan sonra hep gülsün :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?