Kına düğün bir arada olur mu?

Kina dugun bir arada yapan var mı varsa nasıl yaptınız önerilerinizi almak isterim
İki şehirde yapıldığı için biz yaptık zamanında benim tarafta düğün ve kına diğer tarafta düğün yapıldı. Yapılınca yapılıyor. Arz talep meselesi

Düğün olarak değil ama düğün gibi yaptım kınamı, gelinlikle çıktım sonra bindallıya geçtim vs vs. Güzel de oldu. Nikahı da eşimin memleketinde yaptık bitti gitti

Erkek kardeşim mesela yengem için kına yaptırdı bir organizasyon yeri tuttuk ayarladık, kına düğün gibi oldu 3 kıyafet değiştirmişti kendisi dikmişti maşallah çok marifetli kendi diktiklerini giydi. Bindallı falan da aldık. Oynadık ,eğlendik, coştuk, ertesi gün de resmi nikah oldu gelinlik damatlikla fotoğraflar çekildi, takılar takıldı. Çok da güzel oldu yani size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, tebrikler

Nasıl yaptınız anlatır mısınız
Şöyle, instagramdan kına organizasyon şirketiyle anlaştım çok uygundu fiyatları, dans gösterisi istemedim. Bindallı içinde paket aldım. Taht vs de getirmişlerdi çok güzel yaktılar kınamı bir kadın herkesi organize etti çok keyifliydi. Salon tuttuk ve önce gelinlikle girdik dans ettik. Yaklaşık 1 saat sonra ben gelin odasında gelinliği çıkarıp bindallı giydim. Organizson şirketiyle gelen kadın herkesi organize etti kızlar geldi mum yaktılar süsler püsler vs. Kına müziği çaldı salona bindallıyla kızlarla girdim eşim de başımdan aşağı güller serpti. Kınam yakıldı ve gece bitti. Hiç yorulmadım. Gelinlik girdiğim ilk mağazadan aldığım denediğim ilk gelinlikti. Kınayı da instagramda 3 gün araştırıp buldum. Bindallı önemliydi benim için çok güzeldi. Bence en mantıklısı tek gecede hepsini halletmek. Mümkün olduğunca da bu olaylara az para harcamak. Ben annem beni gelinlikle görmek istediği için düğün yaptım. Evet eğlendik vs. pişman değilim ama çok para harcayıp çok yorulsaydım pişman olurdum çok benlik değil. Ama tavsiye ederim bir günde hepsinden kurtuluyorsunuz

Kina dugun bir arada yapan var mı varsa nasıl yaptınız önerilerinizi almak isterim
Benim öyle olacaktı ama başörtülü bir kadınım. İki baş falan zor gelirdi hem bütçeme hem kafama. Dolayısıyla dedim ki kına çok mu lazım!!?? Heem kokusunu da asla sevmem. Sadece düğün yapmaya karar verdim.

bana çok saçma geliyor. Düğün düğündür, kına kınadır, bunları birleştirmeyi anlamıyorum. Düğün yapın, istiyorsanız evde çok yakın arkadaş arasında da öncesinden minimum 1 hafta bir kına yapın. Konsept kargaşası bence ikisi bir arada

Benim de tek gecede oldu bitti ve iyi ki de öyle oldu. Zaten aynı insanlar geliyor genel anlamada ne gerek var 2 gece yorulmaya üstelik kız tarafına ekstra masraf. Salona gelinlikle gidiliyor, dans sonra pasta ve takı, sonra odaya gidip kınalıgımı giydim.zaten kına 1 saat bile sürmüyor. En son tekrar gelinliğimi giydim ohhh misss . Bitti gitti

Bizde ayni şehirdeyiz ama bende arka arkaya kina dugun yorucu olur 1 günde çıksın aradan diye düşünüyorum
Evet yapanlar var önce düğün oluyor sonra kına yapıyorlar gelinliğin üstüne kaftan giyiyorlar genellikle gecenin sonlarına doğru yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…