Bizde ayni şehirdeyiz ama bende arka arkaya kina dugun yorucu olur 1 günde çıksın aradan diye düşünüyorumYapmadım ama gördüm.
Düğünü uzakta olan kınada gelinlik giymişti, damatla dans ettiler.
Eltim ikisini aynı anda yapmak istedi mesafe yokken, yaptırmadılar.
Bende ilk gelinlik son 1 saat bindalli giyip kina yakmak istiyordumBen şahit olmuştum kına düğün aynı mekan önce kına organizasyonu peşinden düğün yorucu oluyor ama ya
Senin en güzel günün her şeye sen karar vereceksin böyle de yapabilirsinBende ilk gelinlik son 1 saat bindalli giyip kina yakmak istiyordum
Teşekkür ederimSenin en güzel günün her şeye sen karar vereceksin böyle de yapabilirsin
Bu aralar herkes Kınaya taktı nıyeKina dugun bir arada yapan var mı varsa nasıl yaptınız önerilerinizi almak isterim
Aynı şehirdeyken biraz abes ama siz isterseniz neden olmasın? Benim de böyle oldu. Düğün 1200 km uzakta olacağı için böyle bir şey düşündük. Kır düğünü mekanı tuttuk. Gelinlikle çıktım, pasta kestik, ikramlar, takı töreni, tebrikler vs. En son partileme modunda kızlarla hazırlandık. Bindallı giydim, kınalar yakıldı, ağlaşıldı. Sonra herkes evine dağıldı.Bizde ayni şehirdeyiz ama bende arka arkaya kina dugun yorucu olur 1 günde çıksın aradan diye düşünüyorum
Bir defa gördüm. Aynı bu dediğiniz gibi yaptılarBende ilk gelinlik son 1 saat bindalli giyip kina yakmak istiyordum
Böyle de oluyor tabiiOlur ve bence çok mantıklı kına 10 dakkalik birşey bu ekonomide artık herkes bir yapıyor çokda güzel oluyor
Tam cevap yazıyordum ki aradığım cevabı buldum,Kina dugun bir arada yapan var mı varsa nasıl yaptınız önerilerinizi almak isterim
Benim düğünüm ve kınam tam da bu şekilde oldu, accayip eğlendik tüm misafirler her anı dolu dolu geçirdi tuttuğumuz otel ve organizasyoncular bile o kadar eğlendi ki 1 saat daha fazla opsiyon tanıdılar gece sonunda komple kudurduk.Olur niye olmasın aman. Arkadaşım da böyle yaptı. Düğünü yaptık çıkışı dansı takısı oynadık derken Gecenin sonunda kına elbısesini giydi, çıkış yaptı baya kızlarla. Sonra gitti kaftan giydi kınası yakıldı. En son bi turda öyle oynadık. Kapanış
Var, oluyor. Abimlerin öyle oldu. Evden gelinlikle çıktı (fotoğraf çekimini ayrı bir gün yaptilar) mekana kına elbisesiyle girdi (türbanı sabitti üstüne taç taktı sadece) 1 saat o kına elbisesiyle kaldı sonra gelinligini giydi mekandan da gelinlikle çıktı. Ablaları falan olduğu için giyip çıkartmak zor olmadı. Çok da eğlendi.Kina dugun bir arada yapan var mı varsa nasıl yaptınız önerilerinizi almak isterim
Benim de uzak misafirlerim hepsi uzakta teşekkür ederim umarım bende çok eğlenirim mutluluklar dilerim sizeTam cevap yazıyordum ki aradığım cevabı buldum,
Benim düğünüm ve kınam tam da bu şekilde oldu, accayip eğlendik tüm misafirler her anı dolu dolu geçirdi tuttuğumuz otel ve organizasyoncular bile o kadar eğlendi ki 1 saat daha fazla opsiyon tanıdılar gece sonunda komple kudurduk.bi de salonda davulcu yerine evden çıkışa gelen bando ekibiyle de anlaşmıştık. Salonda bizi daha da eğlendirdiler
Valla extra salon parası vereceğime Yemeğiydi dansçılarıydı bandocularıydı organizasyonuna harcadım daha uyguna bile geldiayrıca uzaktan gelen misafirlerim de çoktu onlar da daha çok yorulup +1 gün daha perişan olacağına hatta belki de katılamayacaklarına düğünümün sonunda yaptım. 1,5 sene geçti ama hala düğünüm konuşulur ne düğün yaptınız diye
Size tavsiyem önce siz eğlenin, siz eğlenince tüm misafirler eğleniyor zatençok yorulduk tempodan ama değmişti. çok mutluluklar
Bana göre oluru sadece nikahKina dugun bir arada yapan var mı varsa nasıl yaptınız önerilerinizi almak isterim