kimyasal peeling yaptırdığı halde sivilcelenmeye devam eden varmı???

vanilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
144
0
10 gün önce peeling yaptırdım ama hala sivilcelerim çıkıyor.. daha soyulmalarım bile geçmedi....
diğer seanslara devam etsem hala sivilcelenmeye devam edermiyim varmı böyle bi sorun yaşayan
hala sivilcelenmem normalmi?

yokmu h,ç kimse??
bir de "green peel" diye birşey varmış bir bilgisi olan varmı?
çok daha sağlıklı ve etkiliymiş
doğalmış..

ben veriyim bari
bi kaç seans daha tekrarladım
şu an baya topladı cildim
cildin altında birikmiş yağlar cilt soyulunca yüzeye çıkıp sivilce oluyormuş
o sivilcelerede hemen antibiyotikli bir krem uyguluyorsun anında kurutuyor...
ama soyulmama bitince tekrara sivilcelene bilirmişim çünkü biz olanları tedavi ediyormuşuz
cildin yapısı değişmediği için ilerde tekrar devam eddebilirmiş
ama şu an bebek gibi oldu yüzün
biraz gergin ama o kadar olsun=)

bende yaptırmayı düşünüyorum yüzeysel kimyal peeling mi yaptırdın ve ne kadar süre kızardı ve soyuldu?

%30luk yaptırdım
bi tek o gün kızarık oluyor sonra cildin kurumuş gibi gözükür ve bir hafa boyunca sanki güneşte yandıkdan sonra ölü deri kalkıp soyulur ya
öyle soyuluyor
ama sabır gerektiriyor ben hala devam ediyorum

%30luk yaptırdım
bi tek o gün kızarık oluyor sonra cildin kurumuş gibi gözükür ve bir hafa boyunca sanki güneşte yandıkdan sonra ölü deri kalkıp soyulur ya
öyle soyuluyor
ama sabır gerektiriyor ben hala devam ediyorum

teşekkürler bakalım bu cuma bende yaptırıcam beklenmedik bi sonuç almam umarım eyvahedigeldismile:1no2:

bir sre sivilcelenmen devam edebilir sakın yılma devam et ben hala yılmadım sıfıra sıfır bitmedi ama çok küçük v silik silik sivilceler çıkıyor eskiler gibi köklü içi dolu değil...

benim sadece 1 tane sivilce vardı fakat genelde kırmızı izleri var bu yüzden yaptırdım 3 seans olucak çok bekletmedi yüzümde şu anda hafif bir kuruma var 3 hafta sonra tekrar olucak

Geçen sene ablam yaptırmıştır, üç kez tekrarladı ve şu anda hala cildi bebek gibi. Gerçi sporuna ve beslenmesine de dikkat ediyor artık.

Ben de yeni yaptırdım ve doktorum ilk başta çıkan sivilcelerin iltihapları atmak için olduğunu ve normal karşılamam gerektiğini söyledi. Sonrasında cildimin bu şekilde kalıp kalmaması da onu ne kadar koruduğuma bağlı olarak bana kalıyormuş. Umarım sonucu güzel olur, soyulmuş yüzle gezmemin meyvesini yerim :)

X